English

ضربه سربازان گمنام امام زمان به اخلالگران بازار پتروشیمی

سربازان گمنام امام زمان(عج)، یکی از بزرگترین شبکه های دلالی و اخلال گر محصولات پتروشیمی را متلاشی کردند.

وزارت اطلاعات 1

به گزارش خبرگزاری موج، این شبکه غیرقانونی به صورت سراسری به ویژه در استان های تهران،خراسان رضوی،گیلان،قم،مازندران،گلستان،کهکیلویه و بویراحمد و قزوین فعالیت داشتند و درصدد ایجاد تقاضای کاذب در بازار بودند.

حجم تخلفات مالی این شبکه حدود ۵۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است و با تلاش بی وقفه سربازان گمنام امام زمان (عج) علاوه بر کشف ده هزار تن محصولات پتروشیمی ،۱۴ نفر از عوامل اصلی این شبکه دستگیر و به دستگاه قضایی معرفی شده اند.

گفتنی است با اقدامات اخلال گران و دلالان، بازار مواد پتروشیمی در ماه های اخیر ملتهب شد و نرخ محصولات صنایع غذایی و نساجی رشد ۵ برابری داشت که با اقدامات وزارت اطلاعات، اکنون شاهد روند کاهشی قیمت ها در این بازار هستیم و همچنان ادامه دارد. 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه