سرخط خبرها
  • هشدار تداوم گرمای غیرمعمول در کشور
  • آغاز فعالیت ۱۰۱ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری در پایتخت
  • آغاز ثبت‌نام سفر اربعین در سامانه سماح از ۹ تیرماه
  • جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
  • هیچ مجوزی برای کشت خشخاش صادر نشده است
  • مترو و اتوبوس در پایتخت تا ۱۹ تیر رایگان شد
  • تعطیلی میادین میوه و تره‌بار تهران در روز تاسوعا و عاشورا
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی ۳ نمره منفی دارد
  • فرودگاه عسلویه از شنبه ششم تیرماه جاری بازگشایی می‌شود
  • فریدزاده: «سفیر» باعث آشتی دادن قشر مذهبی با سینما شد
  • ادعای اکسیوس: محدودیت سفر تیم ملی ایران به آمریکا کاهش یافت
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند

قاضی زاده هاشمی خبر داد:

تماس شبانه از دفتر شهردار تهران با نمایندگان برای دور زدن قانون

عضو فراکسیون جوانان مجلس شورای اسلامی گفت: شهردار تهران برخی نمایندگان را شب گذشته در اتاق کار خود در جمع کرده است تا با تماس با سایر نمایندگان آنها را به موافقت با استفساریه منع کارگیری بازنشستگان ترغیب کنند.

سید احسان قاضی زاده هاشمی

به گزارش خبرگزاری موج، سید احسان قاضی زاده هاشمی عضو فراکسیون جوانان مجلس شورای اسلامیدر حاشیه نشست علنی امروز مجلس با حضور در جمع خبرنگاران با اشاره به تلاش شهردار تهران برای تغییر قانون منع به کارگیری بازنشستگان اظهار کرد: متاسفانه دوستان و برخی از نمایندگان به دنبال استفساریه یا طرح دوفوریتی در این زمینه هستند.

نماینده مردم فریمان، سرخس و بخش های احمدآباد و رضویه در مجلس شورای اسلامی افزود: استفساریه یا طرح دوفوریتی برای طرح و به نتیجه رسیدن به 140 امضا نیاز دارد که چنین امری در مجلس کنونی اتفاق نخواهد افتاد؛ بیش از 196 رأی موافق به طرح مذکور داده شده و قطعاً اجرایی خواهد شد.

وی ادامه داد: از دوستان می خواهم داوطلبانه از چنین اقداماتی دست بردارند، زیرا این اقدامات اثری ندارد. این وهم است که برخی برای یک نفر یا چند نفر تمایل داشته باشند قانون را با یک استفساریه دور بزنند.

عضو فراکسیون جوانان مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه شهردار تهران برخی نمایندگان را شب گذشته در اتاق کار خود در جمع کرده است تا با تماس با سایر نمایندگان آنها را به موافقت با استفساریه منع کارگیری بازنشستگان ترغیب کنند، گفت: متاسفانه اتفاق بسیار بدی بود، مجلس و فضای آن ایستاده بر موضع گیری های قبلی، دوستان به قانون احترام گذاشته و برای تغییر آن به نمایندگان مجلس اینچنین فشار نیاورند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه