سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

به ریاست روحانی؛

تصمیمات لازم درباره راه های شتاب در روند توسعه استان هرمزگان اتخاذ شد

جلسه هماهنگی سفر کاروان دولت تدبیر و امید به استان هرمزگان به ریاست حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس جمهور، تشکیل و در آن ضمن بررسی روند پیشرفت پروژه ها و همچنین موانع و مشکلات مردم استان، راههای شتاب در روند توسعه استان هرمزگان مورد بحث قرار گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

جلسه هیات دولت

به گزارش خبرگزاری موج، در این جلسه که امروز با حضور وزرا و به ریاست روحانی برگزار شد تصمیمات لازم در خصوص راه های شتاب در روند توسعه استان هرمزگان اتخاذ شد.

در این جلسه که وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نفت، نیرو، کشاورزی، ورزش و جوانان، صنعت، معدن و تجارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، راه و شهرسازی، رئیس سازمان برنامه و بودجه، معاونان رئیس جمهور، دبیر شورای عالی مناطق آزاد و... استاندار هرمزگان حضور داشتند، پس از ارائه گزارشی از برنامه ها و پروژه های هر کدام از دستگاه های اجرایی، روند پیشرفت پروژه های عمرانی و خدماتی استان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

رفع مشکلات و نیازهای مردم هرمزگان، مهمترین محور و موضوع اصلی این جلسه بود

رفع مشکلات و نیازهای مردم استان، مهمترین محور و موضوع اصلی این جلسه بود که پس از بررسی های انجام شده، در خصوص راههای تسریع در رفع این مشکلات تصمیم گیری شد.

جلسه هیات دولت

در جلسه هماهنگی سفر کاروان دولت تدبیر و امید به استان هرمزگان همچنین نیازهای مردم استان در بخش های بهداشت و درمان، راههای روستایی و شهری، کشاورزی و شیلات، آب و برق، ارتباطات و حوزه های مرتبط با آن، صنعت، گردشگری، مسایل زیست محیطی، گاز رسانی به مناطق محروم و روستاها و نیز موضوعات فرهنگی و ورزشی مورد بحث و بررسی دقیق قرار گرفت.

رئیس جمهوری قرار است چهارشنبه نهم اسفندماه به استان هرمزگان سفر کند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه