سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

علیرضا رحیمی:

آمریکا و انگلیس در تلاش وقیحانه برای ترویج هرج و مرج در ایران هستند

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس مواضع رئیس‌جمهور آمریکا و وزیر خارجه انگلیس درباره حوادث اخیر ایران را تلاش وقیحانه برای ترویج هرج و مرج در کشور دانست و گفت که وزارت خارجه باید سفرای انگلیس و سوئیس را به عنوان حافظ منافع آمریکا جهت اعلام مراتب اعتراض رسمی ایران به این اقدامات احضار کند.

علیرضا رحیمی

به گزارش خبرگزاری موج، علیرضا رحیمی در مطلبی در کانال تلگرامی‌اش با عنوان «مداخله ناشیانه ترامپ و جانسون در امور داخلی»، اظهار کرد: مواضع هیجانی ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا و جانسون وزیر خارجه انگلیس نسبت به حوادث اخیر در کشور موجب تاسف است .

وی با اشاره به اصل ۲۷ قانون اساسی و تصریح بر آزادی اجتماعات،‌ گفت: بیان مطالبات مردم در ماه‌ها و سال‌های گذشته امری مستمر در کشور بوده است. همبستگی ملی ایرانیان در حفظ انسجام خود و منافع ملی، نیازمند حمایت خارجی نیست لذا تحریک به تخریب و آشوب بنام پشتیبانی از مردم توسط رییس‌جمهور آمریکا خطایی آشکار و بی‌پروایی در خصومت نسبت به ملت بزرگ ایران است.

این عضو هیات رئیسه فراکسیون امید، موضع ناشیانه رییس‌جمهور آمریکا و وزیر خارجه انگلیس را مصداق روشنی از مداخله در امور داخلی و تلاش وقیحانه برای ترویج هرج و مرج در کشور دانست.

سفرای انگلیس و سوئیس احضار شوند

رحیمی در پایان تاکید کرد: وزارت امور خارجه ضمن محکوم کردن چنین مواضع ناشیانه‌ای لازم است با احضار سفرای انگلیس و سوییس به عنوان حافظ منافع آمریکا، مراتب اعتراض رسمی جمهوری اسلامی ایران و مردود بودن این اقدامات را به فوریت منعکس نماید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه