سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

اگر سپاه نبود اکنون در سوریه و عراق عوامل آمریکایی حاکم می شدند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگر سپاه نبود به جای حکومت‌های کنونی این کشورها که برخاسته از رای مردم هستند عوامل آمریکایی‌ها که همین داعشی‌ها در راس آن قرار دارند در بغداد و دمشق حاکم می‌شدند.

علی اکبر ولایتی

به گزارش خبرگزاری موج، علی اکبر ولایتی در حاشیه هشتمین کنگره بین‌المللی بیماری‌های ریوی، مراقبت‌های ویژه و سل درباره نظر خود نسبت به تحریم‌های آمریکا علیه ایران و برخی اظهارات درباره سپاه پاسداران اظهار داشت: آمریکایی‌ها از ابتدای انقلاب تاکنون از هر گونه دشمنی علیه جمهوری اسلامی ایران خودداری نکردند. سپاه پاسداران بر اساس تعریف قانون، حافظان انقلاب، حدود و ثغور جمهوری اسلامی ایران و قانون اساسی هستند و وظیفه سنگینی را نیز بر عهده دارند.

سپاه پاسداران عملا تا کنون خطرات زیادی را از جمهوری اسلامی ایران با دفاع هوشمندانه دفع کرده‌اند

وی ادامه داد: سپاه پاسداران عملا تا کنون خطرات زیادی را از جمهوری اسلامی ایران با دفاع هوشمندانه دفع کرده‌اند. دشمنان ما هم به خصوص آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها می‌دانند نقش سپاه در دفاع از کشور، نظام و حمایت از دوستان ایران در منطقه که عمدتا حول محور مقاومت هستند چقدر مهم و حساس است.

وی همچنین به کمک‌های مستشاری سپاه در سوریه و عراق اشاره کرد و گفت: اگر سپاه نبود به جای حکومت‌های کنونی این کشورها که برخواسته از رای مردم هستند عوامل آمریکایی‌ها که همین داعشی‌ها در راس آن قرار دارند در بغداد و دمشق حاکم می‌شدند.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد:  نقش سپاه در حفاظت از جمهوری اسلامی و آرمان‌های اسلام بسیار برجسته است. همانطور که امام فرمودند اگر سپاه نبود کشور نبود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه