سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

تاکید ناطق‌نوری بر رشد و تقویت احزاب در کشور

حجت الاسلام والمسلمین ناطق نوری تاکید کرد: یکی از گزینه‌های مناسب برای خروج از وضعیت افول احزاب، تشکیل اتاق فکر برای بررسی مشکلات موجود و جذب نیروهای جدید و خوش فکر است.

ناطق نوری

به گزارش خبرگزاری موج، حجت الاسلام والمسلمین علی‌اکبر ناطق نوری در دیدار با شاخه جوانان حزب اعتدال و توسعه گفت: برای دولت، چهارسال پیش رو فرصتی است برای عملی نمودن وعده ها و استفاده از اندوخته تجربه هایی که طی سالیان گذشته به دست آمده است.

وی افزود: احزاب می بایست از اکنون برای چهارسال آینده برنامه ریزی کرده و دولت نیز می بایست به گونه ای برنامه ریزی و مدیریت داشته باشد که نه تنها مردم از رغبت خود سرخورده نشوند بلکه این شور و شوق در جامعه تداوم یابد. حدود۱۸ سال است که حزب اعتدال و توسعه ایجاد شده، می باست بررسی کنید تا چه حد ظهور و بروز داشته؟ چه اندازه جاذب بوده و یا انعکاس بیرونی داشته است؟

ناطق نوری تصریح کرد: حزب مؤتلفه بیش از ۵۰ سال سابقه دارد و حتی بنده به همراه اخوی شهیدم در این حزب فعالیت داشتیم. انصافاً تشکیلات منسجم و مؤثری بود و در متن انقلاب نقش بسیاری داشت، اما امروزه شاهدیم ظهور و بروزی نداشته و حتی قادر به جذب فرزندان خودشان در این تشکیلات نیستند. بنابراین احزاب باید آسیب شناسی داشته باشند و علل افولشان را بررسی کنند.

وی خاطر نشان کرد: در برهه ای، دفاتر تحکیم وحدت ایجاد شد و حدود ۱۵سال بر دانشگاهها اثرگذار بودند، اما اکنون به افول رسیده اند. یکی از گزینه های مناسب برای خروج از وضعیت افول احزاب، تشکیل اتاق فکر برای بررسی مشکلات موجود و جذب نیروهای جدید و خوش فکر است. احزاب همواره باید تفکری وسیع داشته و در اداره امور کشور فراجناحی عمل شود. امروزه در احزاب دنیا، بحث برنامه ریزی، اجرا وتأمین مخارج اقتصادی جهت اداره و ساماندهی امور، مشخص و حتی شفاف سازی می شود تا بتوان حزب را رشد داد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه