سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران

حاجی بابایی:

مردم امید خوبی به جبهه مردمی بسته‌اند/ جلسه ۵ نامزد جبهه باید برگزار شود

نامزد جبهه مردمی نیروهای انقلاب گفت: جلسه پنج نامزد این جبهه باید برگزار شود تا با یکدیگر همفکری لازم را داشته باشند و زمان آن را نیز باید همکاران ما در جبهه مردمی مشخص کنند.

حاجی بابایی

به گزارش خبرگزاری موج، حمیدرضا حاجی بابایی نامزد جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی، در حاشیه جلسه مشترک با شورای مرکزی جبهه، درباره سازوکار جدید نیروهای انقلاب و لزوم اجماع و وحدت بین نیروهای ارزشی در انتخابات پیش رو اظهار داشت: سازوکار جبهه مردمی براساس وحدت نیروها شکل گرفت و باید بر همین اساس ادامه پیدا کند، ما به موفقیت جبهه فکر می‌کنیم، بنابراین این موفقیت باید براساس روند منطقی و منطبق بر آرا مردم شکل بگیرد و جلو برود.

حاجی‌بابایی با بیان اینکه شورای مرکزی جبهه مردمی، زحمات بسیاری می‌کشد و ما باید از آنها تشکر و قدردانی کنیم، افزود: اگر این اتفاق‌نظر به وجود بیاید و اجماع شکل بگیرد، باید به آینده انتخابات و جبهه مردمی خوش‌بین بود و از این رو از هر حرکتی که مسیر را با مشکل مواجه می‌کند یا اختلاف ایجاد کرده و وحدت را تحت‌الشعاع قرار دهد، باید کاملاً خودداری کرد.

کاندیدای جبهه مردمی یادآور شد: تا امروز دوستان زحمات بسیاری را متقبل شده‌اند و در مجموع روند را مثبت و خوب تلقی می‌کنیم، مردم نیز امید خوبی به جبهه مردمی بسته‌اند و این امید را باید پشت سر جبهه مردمی نگه داشت، به همین دلیل بنده معتقدم با همکاری و همیاری همه کسانی که در این مسیر هستند، شاهد یک موفقیت و پیروزی خواهیم بود.

وی همچنین تاکید کرد که به خروجی مکانیسم های جبهه کاملا پای بند است.

نامزد جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در پاسخ به این سوال که آیا برنامه و تیم پیشنهادی خود را به جبهه مردمی معرفی کرده‌اید؟ توضیح داد: تاکنون فکر نمی‌کنم هیچ‌یک از نامزدها تیم معرفی کرده باشند، آنچه مهم است اینکه قرار بر این است در کشور یک تیم کار را انجام دهد که شامل ده‌ها هزار نیرویی هستند که صاحب تجربه و اندیشه و فکر و روحیه جهادی و خدمتگذاری هستند و قطعاً کسی که می‌خواهد موفق شود باید از تیمی استفاده کند که همکاری و همسویی لازم را داشته باشند و در ضمن، دارای قدرت تصمیم‌گیری و حل مشکلات باشد.

حاجی بابایی در پاسخ به این سؤال که آیا شما تا آخر انتخابات در صحنه می‌مانید یا خیر، اظهار داشت:‌ این مسئله را آرای مردم مشخص می‌کند و تنها چیزی که اینجا تعیین‌کننده است، آرای مردم است و قرار جبهه مردمی نیز از اول همین بود که براساس آرای مردم تصمیم‌گیری شود، بنابراین اگر آرای مردم مشخص کند ۳ نفر باشد، باید براساس بالاترین آرا این اتفاق صورت بگیرد و اگر قرار باشد نامزدها به یک نفر برسد، او نیز باید بالاترین رأی را داشته باشد، بنابراین یک تعریف منطقی از کار وجود دارد و می‌تواند ما را به منزل مقصود برساند.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی درباره جلسه مشترک با نامزدهای جبهه مردمی گفت: چنین جلسه‌ای باید برگزار شود و یکی از تصمیمات ویژه در این ارتباط، برگزاری چنین جلسه‌ای است تا این پنج نامزد با یکدیگر همفکری و همراهی لازم را داشته باشند و زمان آن را نیز باید همکاران ما در جبهه مردمی مشخص کنند.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه