سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

۴۰ نماینده به جمع بهارستان نشینان اضافه می شود

عضو فراکسیون ولایت مجلس دهم گفت: طرح افزایش نمایندگان در مجلس پیشنهاد اضافه شدن ۴۰ نماینده به مجلس ارائه می‌شود.

حمیدرضا فولادگر در گفت وگو با فاطمه باقری خبرنگار خبرگزاری موج، با اعلام خبر طرح افزایش نمایندگان در مجلس، افزود: بر اساس قوانین و با توجه به افزایش جمعیت هر ۱۰ سال باید ۲۰ نماینده به مجلس اضافه شود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه ۱۰ سال دوم مجلس هم رو به اتمام است لذا در طرح افزایش نمایندگان در مجلس پیشنهاد اضافه شدن ۴۰ نماینده به مجلس ارائه می‌شود.

این عضو فراکسیون ولایت مجلس دهم خاطرنشان کرد: تعداد زیادی از وکلای ملت در حال بررسی افزایش تعداد نمایندگان مجلس هستند و این طرح بزودی اعلام وصول می‌شود.

فولادگر با بیان اینکه طرح افزایش نمایندگان در ادوار گذشته به صورت لایحه به مجلس ارائه می‌شد، خاطرنشان کرد: ارائه لایحه در این زمینه به دلیل عدم وفاق مورد نظر نمایندگان استانی و شهرستانی کنار گذاشته شد.

به گزارش موج، ۲۹۰ کرسی در مجلس برای شهرستان های کشور در نظر گرفته شده است که درحال حاضر سه کرسی خالی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه