سرخط خبرها
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران
  • ‌ عراقچی: هرگونه نقض تعهدات مندرج در تفاهم متوجه آمریکا خواهد بود
  • پیشنهاد ویژه به سه ملی‌پوش در حین جام جهانی
  • سد کرج در وضعیت خوب آبی کشور بسر می برد
  • مأموران، ملی‌پوش اسپانیایی را به کمپ راه ندادند

مناسبات همه جانبه میان تهران - مینسک توسعه می یابد

رئیس‌جمهور روابط ایران و بلاروس را دوستانه و مثبت ارزیابی و بر تلاش و جدیت مسوولان دو کشور در راستای توسعه و تقویت مناسبات و همکاری های همه جانبه میان تهران - مینسک تاکید کرد.

hOeqsNkxHYHs

به گزارش خبرگزاری موج، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی امروز (یکشنبه) در دیدار «یوری لازارچیک»، سفیر جدید بلاروس در ایران، با اشاره به ضرورت گسترش روابط و تعاملات همه جانبه میان دوکشور به‌ویژه در زمینه های سیاسی، اقتصادی و تجاری گفت: باید با برنامه ریزی برای حل و فصل هر گونه موانع احتمالی در مسیر گسترش روابط اقتصادی دو کشور، اقدام کنیم.

رئیس جمهور با اشاره به تصمیم روسای جمهور ایران و بلاروس در حاشیه اجلاس اوفا مبنی بر تدوین نقشه راهی برای توسعه همکاری های دوجانبه از سوی مسوولان کمیسیون مشترک همکاری های دو کشور، افزود: اکنون که این نقشه راه تهیه و به امضا مسئولان دو کشور رسیده باید دو طرف در راستای اجرایی و عملیاتی کردن تفاهمات تلاش کنند.

روحانی سفرهای دوجانبه روسای جمهور و مقامات ایران و بلاروس را در توسعه مناسبات و همکاری های دوکشور تاثیرگذار دانست و اظهار امیدواری کرد در آینده شاهد ارتقا همه جانبه سطح روابط تهران – مینسک باشیم. «یوری لازارچیک» سفیر جدید بلاروس در ایران نیز در این دیدار ضمن تقدیم استوارنامه خود به رییس جمهوری کشورمان، روابط دوکشور را دوستانه و استوار بر پایه اعتماد و احترام متقابل دانست و افزود: امروز در شرایط پس از موفقیت بزرگ ایران در مذاکرات هسته ای و رسیدن به برجام، فرصتی برای توسعه همکاری ها و مناسبات میان ایران و بلاروس بوجود آمده که باید از آن به بهترین شکل استفاده کنیم.

سفیر بلاروس با اشاره به تدوین و امضای نقشه راه همکاری های ایران و بلاروس از سوی کمیسیون مشترک همکاری های دو کشور خواستار توسعه و گسترش مناسبات و همکاری های همه جانبه سیاسی، اقتصادی و تجاری میان تهران – مینسک شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه