سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است

ابطحی حاشیه‌های گفت‌وگوی تلویزیونی با رئیس‌جمهور را روایت کرد

حجت‌الاسلام سید محمدعلی ابطحی با نگاهی متفاوت جزئیات گفت‌وگوی تلویزیونی رئیس‌جمهور را بازگو کرد و از پشت‌صحنه این برنامه نوشت.

محمد علی ابطحی
به گزارش خبرگزاری موج

، حجت الاسلام و المسلمین سید محمد علی ابطحی با انتشار یادداشتی، گزارشی از  جزئیات مصاحبه با رئیس‌جمهور، ارائه کرد. متن این یادداشت به شرح زیر است:

«مصاحبه با رئیس‌جمهور پخش شد. امیدوارم از پرسش‌های ما _ آقای معزی رئیس خبرآنلاین و آقای گنجی مشاور آقای زاکانی و رئیس قبلی روزنامه جوان _ و پاسخ‌های آقای رئیس‌جمهور خوشتان آمده باشد.آقای پزشکیان بسیار مرد باهوش و مسلطی است، ولی کاش به‌طور مشخص پاسخ سؤال را می‌داد و کوتاه‌تر جواب می‌داد. اما حرف‌های مهم و خوبی زد.

خدایی تا موقع مصاحبه جز خودم کسی نمی‌دانست چه خواهم پرسید و کسی سؤالات را ندید و هماهنگ نکرد. یکی‌دو روز پیش آقای طباطبایی، معاونت رسانه‌ای دفتر رئیس‌جمهور، زنگ زد که می‌خواهیم مصاحبه متفاوتی برای هفته دولت داشته باشیم. یکی از مهمان‌ها من بودم. اسامی دو نفر دیگر را هم گفت. کمی بحث کردیم که این مصاحبه دو نفر کم دارد؛ یکی تحلیلگر و فعال خانم و دیگری یک فرد اقتصادی.

اسامی چند نفر از خانم‌های کارآشنا را دادیم، مقبول نیفتاد. در مورد مسائل معیشتی هم گفتند یک مصاحبه دیگری خواهد داشت. پنجشنبه در سالن اجلاس ضبط برنامه بود. نمی‌دانم چرا موبایلم را نگرفته بودند. داشتم کلی عکس از جلسه می‌گرفتم که سر تیم آمد و گرفت. قبلش آقای گنجی به شوخی گفت چرا موبایل شما را نگرفتند. من هم آخوند و حاضر جواب گفتم لابد در مورد شماها بیشتر باید مراعات کنند. خندیدیم.

آقای پزشکیان که آمد، خیلی خوب به حرف عوامل گوش می‌کرد. بردند گریم. گفتند از آن پشت بیاید روی صحنه و دست بدهد به ما. آمد. همه‌مان میکروفون داشتیم، سیم‌هایش کشیده شد، یک وضعی شد.از توی دولت آقای خاتمی من هر وقت دکتر را می‌دیدم به ترکی می‌گفتم: «احوالوموز یاخچیدی.» دیروز هم گفتم.

وسط مصاحبه یوسف، پسر پزشکیان، وقتی دوربین روی دکتر نبود آمد در گوش رئیس‌جمهور چیزی گفت و رفت. من با چشم و ابرو پرسیدم چی بود. دکتر بلند گفت: «می‌گه پاهاتو طبق پروتکل نگذاشتی.» این قسمت حذف شده بود.بچه‌های ارتباطات همه بودند. ابتکار خوبی بود. مهدی و شهاب طباطبایی و مبین و عوامل تلویزیونی خیلی زحمت کشیدند. کمی هم در مورد دیدارش با آقای خاتمی صحبت کردیم. می‌گفت خطری بوده و زود توانسته بودند رسیدگی کنند.

تنوع در تبلیغات و رسانه بسیار مهم است. به شخصه از دفتر رئیس‌جمهور و صداوسیما ممنونم.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه