سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

سردار عبداللهی: خاتم‌الانبیا تنها عرصه را بر خارجی‌ها تنگ کرده است

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا گفت: گاهی این نکته مطرح می‌شود که قرارگاه عرصه را بر پیمانکاران داخلی تنگ کرده، اما ما تنها عرصه را بر خارجی‌ها تنگ کرده‌ایم.

سردار عبدالهی

به گزارش خبرگزاری موج، سردارسرتیپ پاسدارعبادالله عبداللهی در آیین افتتاح خط ۸ مترو تهران حدفاصل ایستگاه مترو شهر آفتاب تا ایستگاه مترو فرودگاه امام‌خمینی (ره)، به برخی اقدامات این قرارگاه در پروژه‌های عمرانی کشور پرداخت و گفت: علیرغم همه تنگناهای مالی و تحریم‌های ظالمانه‌ای که برای کشور ایجاد شده و موانعی که سر راه وجود دارد، قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء امروز به عنوان موتور محرک کشور در بیش از ۱۰ حوزه کاری فعالیت می‌کند و با بیش از ۲۰۰ هزار نفر به صورت مستقیم و یک میلیون نفر به صورت غیرمستقیم پروژه‌ها را انجام می‌دهد.

وی ادامه داد: امروز وضعیت کشور و بیکاری عرصه را بر مردم تنگ کرده، ۳۷ سال است تحریم هستیم، اما برخی مسائلی که در کشور وجود دارد ناامیدکننده است و موجب می‌شود انگیزه‌ها گرفته شود، البته با موضع انقلابی به صورت کامل در قرارگاه در خدمت مردم هستیم.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) با بیان اینکه این قرارگاه مجموعه عظیمی است که از دوران دفاع مقدس به یادگار مانده است، گفت: گاهی این نکته مطرح می‌شود که قرارگاه عرصه را بر پیمانکاران داخلی تنگ کرده، اما ما تنها عرصه را بر خارجی‌ها تنگ کرده‌ایم.

سردار عبداللهی با بیان اینکه با وجود تنگناهای مالی موجود اگر مدیریت صحیح شود، می‌شود از مشکلات گذشت، از انتشار اوراق مشارکت که با تنزیل به هنگام واگذاری مواجه می‌باشد، اظهار گله کرد و از رئیس مجلس شورای اسلامی درخواست کرد که به وجود برخی مشکلات در انتشار و واگذاری اوراق مشارکت توجه شود.

وی با بیان اینکه حدود ۶۷ کیلومتر مترو در ۶ ماه گذشته توسط این قرارگاه به بهره‌برداری رسیده، این کار را کاری بزرگ دانست و گفت: از مجلس و رئیس مجلس شورای اسلامی تقاضا داریم که گسترش خطوط ریلی و مترویی را در کشور در اولویت خود قرار دهند، چرا که از نظر ایمنی و زیست‌محیطی بسیار موثر می‌باشد.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌ الانبیا همچنین با تاکید بر اینکه این قرارگاه آمادگی دارد سالانه ۳۰ کیلومتر مترو احداث کند، گفت: در سال ۹۵، ۶۵ کیلومتر تونل حفاری کرده‌ایم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه