سرخط خبرها
  • ۱۷۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی وارد مدار شد
  • احتمال بارش های شدید پاییزی؛ تهران در معرض خطر سیلاب های ناگهانی
  • ممنوعیت صدور چک رمزدار از ۷ مهرماه ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
  • وزارت نفت: با افزایش ذخایر سوخت مایع نیروگاه‌ها، برای فصل سرد آمادگی داریم
  • آمریکا هواپیما‌های ۸۰ ساله را از قبرستان بیرون می‌آورد
  • سرپرست وزارت دفاع: دکترین دفاعی ایران تغییر کرده است
  • وزارت بهداشت: آمادگی نظام سلامت برای مقابله با کرونا
  • پزشکیان صدای صلابت ملت شجاع ایران بود
  • ازبکستان ۳ - ۱ ایران/ افتضاح فوتبال پیر و جوان ندارد از ناگویا تا فرغانه
  • وزیر نیرو: ذخایر نیروگاهی در وضعیت خوبی است
  • وزیر راه: سکونتگاه غیررسمی نداریم/ یک گام تا پایان حاشیه‌نشینی
  • پرچم جمهوری اسلامی ایران و پرچم حرم مطهر رضوی به سرپرست معنوی کاروان ایران اهدا شد

مهدی قائدی / همسر مهدی قائدی

شوآف جدید مهدی قایدی و همسرش با محصولات آمریکایی / مهدی قائدی در کنار همسرش

تصویر جدیدی که مهدی قایدی در صفحه اینستاگرام از خود و همسرش منتشر کرد حسابی مورد توجه قرار گرفت. در این بین برخی از کاربران به استفاده این زوج از برند نایکی و تلفن همراه برند اپل توجه ویژه‌تری نشان دادند.

c4c1837d

مهدی قائدی متولد ۱۴ آذر ۱۳۷۷در بوشهر،بازیکن فوتبال ایرانی است. مهدی قائدی در پست وینگر برای استقلال تهران در لیگ برتر خلیج فارس بازی می کند.مهدی قائدی فوتبال را از دوران دبستان آغاز نموده و فوتبال را در تیم‌های محلی جدی شروع کرد.مهدی قائدی در اولین فصل بازی خود توانست ۱۰ گل برای تیمش بزند و به همین علت عنوان پدیده لیگ یک را به دست آورد.مهدی قائدی از ۱۰ سالگی فوتبال را از تیم های پایه باشگاه ایرانجوان بوشهر شروع نمود و توانست در فصل ۹۶ – ۱۳۹۵ به تیم اصلی این باشگاه وارد شود او در اولین فصل بازی خود موفق شد ۱۰ گل برای تیمش بزند و عنوان پدیده لیگ یک را هم در همان سال به دست آورد.

استقلال تهران

قائدی در نخستین بازی خود برای استقلال در ۱۳ مرداد ۱۳۹۶ پس ‌از درخشش او در لیگ یک، استقلال برای جذب او دست به‌کار شدند و او در نهایت با قراردادی ۵ ساله در ۱۷ تیر ۱۳۹۶ به استقلال پیوست.

قائدی در بازی برابر سپاهان در ۱۵ آذر ۱۳۹۶

او اولین بازی رسمی خود برای این تیم را در ۱۳ مرداد ۱۳۹۶ در هفته دوم لیگ برتر فوتبال ایران ۹۷–۱۳۹۶ در برابر استقلال خوزستان انجام داد. او در این بازی در دقیقه ۶۴ به‌جای امید نورافکن وارد زمین شد و با حرکات تکنیکی خود، نمایش درخشانی از خود نشان داد. از این رو هواداران استقلال به او لقب باشو کوچک را داده‌اند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر