سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

چرا انسان به مهمانی ‌رفتن تمایل دارد؟

گروهی از روانشناسان دانشگاه مونترال با مطالعه بر روی خاستگاه رفتارهای اجتماعی انسان دریافتند که میل شدید بشر به مهمانی‌رفتن یا دور هم جمع شدن ریشه در رفتارهای اجداد انسان دارد.

فیلم سینمایی مهمانی از کارائیب
به گزارش خبرگزاری موج

، محققان دریافتند که رفتار اجداد انسان بر اساس شرایط زندگی خطرناک و غیرقابل پیش‌بینی برنامه‌ریزی شده است. غالب‌ترین رفتار مشترک انسان در دوران باستان جمع‌ شدن دور هم و انجام حرکات نمایشی برای ارتباط‌سازی بوده است.

روانشناسان معتقدند که جمع‌ شدن در گروه یا به طور کلی گروه‌بندی انسان بهترین راه برای در امان ماندن از خطرات زندگی در طبیعت است. در واقع جمع‌ شدن دور هم یا در معنای امروزی مهمانی ‌رفتن مرحله‌ای اساسی در فرایند اجتماعی‌شدن انسان است. محققان با بررسی قدیمی‌ترین سنگ‌نوشته‌های برجای مانده در پارک ملی کلرادو دریافتند که جمع‌ شدن انسان‌های اولیه اساسی‌ترین رفتار برای ایجاد پیوند و جلوگیری از خطرات احتمالی است.

دکتر امیلی دورکیم، روانشناس اجتماعی از دانشگاه مونترال عنوان کرد: اساسی‌ترین رفتار در اجتماعی‌ شدن انسان همان دور هم جمع‌ شدن است. این رفتار نظریه جنب‌وجوش جمعی نام گرفته و علت اصلی پیدایش این رفتار یافتن احساس امنیت و آرامش در شرایط زندگی گروهی است. وی در ادامه افزود: انسان‌های اولیه برای کنترل احساس ناامنی و ایجاد پیوندهای عاطفی و انجام کارهای گروهی بهترین راه را در دور هم جمع‌شدن و به اصطلاح مهمانی‌رفتن یافتند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر