سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

فردا مهلت کسب سهمیه المپیک دو و میدانی به پایان می رسد

مهلت کسب سهمیه المپیک در رشته دو و میدانی ۲۱ تیر به پایان می‌رسد.

a4i3MrtDY36p

به گزارش خبرگزاری موج، مهلت کسب سهمیه المپیک در رشته دو و میدانی دوشنبه ۲۱ تیر به پایان می‌رسد و ملی پوشان ایران آخرین شانس خود را برای کسب سهمیه المپیک یکشنبه ۲۰ تیر امتحان می‌کنند.

مهلت کسب سهمیه المپیک از ۱۱ اردیبهشت سال ۹۴(اول می ۲۰۱۵) آغاز شد و دو و میدانی کاران ایران برای کسب سهمیه المپیک رقابت خود را آغاز کردند.

تیم ملی دو و میدانی ایران تا کنون ۸ سهمیه را به دست آورده است. البته دو سهمیه موسوی و قلعه نویی در پرتاب چکش هنوز از سوی فدراسیون تایید نشده است.

لیلا رجبی در پرتاب وزنه، حسن تفتیان و رضا قاسمی در دوی ۱۰۰ متر و محمد حسین ابارقی در دوی ۲۰۰ متر در جام کازانف سهمیه گرفتند. البته سهمیه ۲۰۰ متر المپیک به دلیل مثبت شدن دوپینگ دو و میدانی کار ایران از دست رفت.

احسان حدادی و محمد جعفر مرادی نیز به دلیل تعدیل رکوردها ورودی گرفتند. حمیدرضا زورآوند، محمود صمیمی و محمد ارزنده سه دو و میدانی کار دیگر ایران هستند که موفق شدند سهمیه بگیرند.

فدراسیون دو و میدانی نیز برای بالابردن تعداد سهمیه‌های المپیک ایران ۲۰ تیر در ورزشگاه آفتاب انقلاب مسابقه جایزه بزرگ را برگزار می‌کند.

رقابت بخش بانوان در رشته های ۱۰۰ متر، ۲۰۰ متر، ۱۰۰ متر بامانع، ۴۰۰ متر بامانع، ۸۰۰ متر، پرش طول، پرش ارتفاع و پرتاب چکش برگزار می‌شود. رشته های ۱۰۰ متر، ۲۰۰ متر، ۴۰۰ متر، ۸۰۰ متر، ۵ هزار متر، پرتاب وزنه، پرتاب دیسک، پرتاب نیزه، پرش طول و پرش ارتفاع نیز ماده هایی ست که در بخش مردان برگزار می‌شود.

محمد صمیمی در پرتاب دیسک، کیوان قبرزاده و محمدرضا وظیفه دوست در پرش ارتفاع از جمله دو و میدانی کارانی هستند که برای کسب سهمیه المپیک تلاش می‌کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه