سرخط خبرها
  • ۱۷۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی وارد مدار شد
  • احتمال بارش های شدید پاییزی؛ تهران در معرض خطر سیلاب های ناگهانی
  • ممنوعیت صدور چک رمزدار از ۷ مهرماه ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
  • وزارت نفت: با افزایش ذخایر سوخت مایع نیروگاه‌ها، برای فصل سرد آمادگی داریم
  • آمریکا هواپیما‌های ۸۰ ساله را از قبرستان بیرون می‌آورد
  • سرپرست وزارت دفاع: دکترین دفاعی ایران تغییر کرده است
  • وزارت بهداشت: آمادگی نظام سلامت برای مقابله با کرونا
  • پزشکیان صدای صلابت ملت شجاع ایران بود
  • ازبکستان ۳ - ۱ ایران/ افتضاح فوتبال پیر و جوان ندارد از ناگویا تا فرغانه
  • وزیر نیرو: ذخایر نیروگاهی در وضعیت خوبی است
  • وزیر راه: سکونتگاه غیررسمی نداریم/ یک گام تا پایان حاشیه‌نشینی
  • پرچم جمهوری اسلامی ایران و پرچم حرم مطهر رضوی به سرپرست معنوی کاروان ایران اهدا شد

ایجاد کنسرسیوم دانشگاهی در حوزه علوم شناختی

دبیر ستاد توسعه علوم شناختی گفت: با راه اندازی آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز قرار است کنسرسیوم دانشگاهی از دانشگاه های فعال در حوزه علوم شناختی در این آزمایشگاه ایجاد شود.

g0tnf3QvtJMe

به گزارش خبرگزاری موج، کمال خرازی صبح امروز در مراسم افتتاح آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز در پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران گفت: دانشگاه تهران تنها فضایی را در اختیار آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز گذاشته و قرار است با ایجاد کنسرسیوم دانشگاهی زمینه ای فراهم شود تا تمامی دانشگاه های کشور بتوانند از امکانات این آزمایشگاه استفاده کنند.

وی افزود: این آزمایشگاه به نحوی طراحی شده که تمامی آزمایشگاه به تجهیزات و امکانات آن دسترسی دارند.

دبیر ستاد توسعه علوم شناختی با بیان اینکه وزارتخانه های علوم و بهداشت در آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز همکاری می کنند، خاطرنشان کرد: بودجه تامین تجهیزات این آزمایشگاه از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جهوری تامین شده است.

خرازی تاکید کرد: دستگاه های موجود در این آزمایشگاه بسیار به روز هستند و برای شناسایی این دستگاه زمان زیادی صرف شده و از تجارب ایرانیان مقیم خارج از کشور نیز استفاده شده است.

وی تاکید کرد: بخشی از تجهیزات این آزمایشگاه در دوران تحریم خریداری و نصب شد و فاز دوم این آزمایشگاه نیز به زودی تجهیز می شود که برای فاز اول ۱۵ میلیارد تومان اختصاص داده شده و برای فاز دوم ۲۰ میلیارد تومان بودجه نیاز است.

دبیر ستاد توسعه علوم شناختی تاکید کرد: هزینه راه اندازی این آزمایشگاه توسط معاونت علمی تامین شده اما قرار است ردیف بودجه مشخصی در قانون برای این آزمایشگاه در نظر گرفته شود اما همچنان تامین تجهیزات این آزمایشگاه با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه