سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

قطب شمال سرسبز می شود

قطب شمال به تدریج سرسبز می شود، این تازه ترین یافته دانشمندان درخصوص اثرات مخرب تغییرات جوی است.

dIrYnPH7o0KL

به گزارش خبرگزاری موج، محققان آژانس فضانوردی آمریکا(ناسا) با استفاده از داده های ماهواره ایLandsatکه طی دهها سال گذشته جمع آوری شده به این نتیجه رسیده اند که بخشهای وسیعی از آلاسکا و کانادا که در واقع قطب شمال زمین را تشکیل می دهند به طرز بی سابقه ای سرسبز شده اند.

این یافته ها نشان می دهد که همزمان با تداوم گرمایش زمین در قطب شمال، شرایط به گونه ای رقم خورده که با ایجاد تغییراتی عجیب در خاک این نقطه از جهان، شرایط مساعدی برای رویش انواع پوششهای گیاهی ایجاد شده است.

محققان مجموعه ای از عوامل را در شکل گیری این وضعیت مؤثر می دانند. به باور آنها اقدامات انسانی که به تولید انبوه گازهای گلخانه ای از جمله دی اکسید کربن منجر شده از جمله عوامل تأثیرگذار در تشدید این روند به حساب می آید.

مطالعه اخیر محققان نشان می دهد که روند سرسبز شدن قطب شمال کاملا آشکار بوده و این چیزی است که تصاویر ماهواره ای به روشنی آن را تأیید می کنند. در واقع این تصاویر گویای واقعیت مهمی هستند: در مقایسه با گذشته شاهد رشد و نموی برگهای سبز بیشتری در قطب شمال زمین هستیم.

این مطالعه، سومین بررسی در نوع خود طی چند ماه گذشته است که روند سرسبز شدن قطب شمال را تأیید می کند.

بر اساس تصاویری که در این مطالعه به آنها استناد شده است تقریبا به جز لکه های کوچکی از سفیدی که نشان دهنده یخ هستند، بخشهای وسیعی از کانادا و آلاسکا در حال سرسبز شدن هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه