سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

به زودی؛

تلسکوپ فضایی کپلر بازنشسته می شود

​ناسا قصد دارد با جمع آوری و انتقال آخرین اطلاعات به دست آمده از تلسکوپ فضایی "کپلر" آن را بازنشسته کند.

سفینه فضایی کپلر

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از نیواطلس، دانشمندان ناسا قصد دارند با جمع آوری و انتقال آخرین داده های تلسکوپ فضایی "کپلر" را کنار بگذارند. تلسکوپ فضایی "کپلر" در سال ۲۰۰۹ به فضا پرتاب شد و قرار بود ماموریت آن حدود سه سال و نیم باشد اما این زمان حدود پنج سال دیگر تمدید شد. حال با کاهش شدید ذخیره سوخت کپلر و کاهش کیفیت فعالیت آن و همین طور از راه رسیدن فناوری های جدیدتر تصویربرداری فضایی، دانشمندان ناسا قصد دارند کپلر را در وضعیت خواب قرار دهند و در فرصت مناسب آخرین مجموعه از داده های ذخیره شده آن را بازیابی و منتقل کنند. هر چند هیچ تضمینی برای موفقیت این طرح وجود ندارد.

کپلر از زمان پرتاب به فضا برای شناسایی بیش از دوهزارو ۶۰۰ سیاره در خارج از منظومه شمسی به کار گرفته شده و مشخص شده که ۳۰ مورد از این سیاره ها به دور ستاره هایی مشابه با خورشید در حال گردش هستند و لذا احتمال می رود منظومه هایی مشابه با منظومه شمسی را شکل دهند.  

در ماه های اخیر عملکرد فنی و کیفی کپلر کاهش یافته و این امر دانشمندان را به تکاپو انداخته تا قبل از خرابی کامل این تلسکوپ به هر نحو ممکن مجموعه اطلاعات باقی مانده را از آن استخراج کنند. قرار است کپلر یک هفته دیگر یعنی در تاریخ ۱۰ اکتبر از حالت خواب خارج شود و با نشانه گیری آنتن بلند آن به سمت زمین داده های این تلسکوپ به هر نحو ممکن به زمین منتقل شود.

کپلر در جریان آخرین فعالیت علمی خود که ۲۷ روز به طول انجامید، بیش از ۳۰ هزار ستاره و کهکشان را رصد کرد و اگر سوخت آن به اتمام نرسد می تواند اطلاعات خود را به زمین منتقل کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه