سرخط خبرها
  • هشدار تداوم گرمای غیرمعمول در کشور
  • آغاز فعالیت ۱۰۱ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری در پایتخت
  • آغاز ثبت‌نام سفر اربعین در سامانه سماح از ۹ تیرماه
  • جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
  • هیچ مجوزی برای کشت خشخاش صادر نشده است
  • مترو و اتوبوس در پایتخت تا ۱۹ تیر رایگان شد
  • تعطیلی میادین میوه و تره‌بار تهران در روز تاسوعا و عاشورا
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی ۳ نمره منفی دارد
  • فرودگاه عسلویه از شنبه ششم تیرماه جاری بازگشایی می‌شود
  • فریدزاده: «سفیر» باعث آشتی دادن قشر مذهبی با سینما شد
  • ادعای اکسیوس: محدودیت سفر تیم ملی ایران به آمریکا کاهش یافت
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند

ربات‌ها به پارلمان اروپا وارد می شوند

به‌ تازگی پیش‌نویس طرحی در پارلمان اروپا مطرح شده است که در راستای محقق شدن انقلاب صنعتی و افزایش روزافزون ربات‌ها در صنایع طرح شده است.

PdYa3O0qSjJO

به گزارش خبرگزاری موج، این دسته‌بندی می‌تواند صاحبان این ربات‌ها را مجبور به پرداخت مالیات به جای حق تامین اجتماعی کند.

ربات‌ها هر روز نقش پررنگ‌تری در کارخانه‌ها و صنایع پیدا می‌کنند. اما نقش آنها به جراحی و پرستاری و خانه سالمندان گسترش پیدا کرده است. امری که منجر به نگرانی‌های جدی در خصوص بیکاری انسان‌ها و انباشت ثروت توسط عده‌ای محدود شده است.

در طرحی که در اواخر ماه گذشته میلادی به پارلمان اروپا ارائه شد، آمده است که افزایش میزان هوشمندی این ربات‌ها، فراگیری و همینطور استقلال آنها، نیازمند بازنگری در قوانین مالیاتی و همینطور مسئولیت قانونی آنها دارد.

با آنکه حالا دیگر بسیاری از ربات‌ها کاملا با شکل انسانی به انجام وظایفی مثل خدمات‌رسانی در نمایشگاه‌ها، هتل‌ها و دیگر امکان عمومی مشغولند، برخی شرکت‌های ربات‌سازی عقیده‌ دارند که هنوز برای قانون‌مند کردن نقش آنها بسیار زود است. شرکتVDMAآلمان که یکی از قطب‌های ربات‌سازی در قاره اروپا به شمار می‌رود، گفته است که این طرح بسیار «پیچیده و زودهنگام» ارائه شده است.

صنعت ربات‌سازی آلمان هفت درصد در سال گذشته افزایش داشته و درآمد آن به بیش از ۱۲ میلیارد یورو رسیده است. آلمان تلاش می‌کند که در صدر فناوری رباتی قرار داشته باشد.

در طرحی که در کمیسیون امور قانونی پارلمان اروپا تهیه شده، آمده است که کارفرمایان و سازمان‌ها که از ربات استفاده می‌کنند، هزینه‌ای را که بابت نپرداختن حق بیمه و تامین اجتماعی کارگران صرفه‌جویی می‌کنند علنا اعلام کنند تا در ازای آن مالیات بپردازند.

در اتحادیه اروپا کارفرمایان موظفند برای کارگران استخدامی خود، حق بیمه و تامین اجتماعی بدهند که در صورت استفاده از ربات مبالغ هنگفتی از این هزینه‌ها را پرداخت نخواهند کرد.

پیش‌نویس طرحی که به پارلمان اروپا ارائه شده، از کشورهای اروپایی می‌خواهد که دست‌کم ربات‌های بسیار پیشرفته و مستقل به عنوان شخص الکترونیک شناخته شوند که دارای حقوق و مسئولیت‌، هستند. این پیش‌نویس همچنین پیشنهاد می‌کند که ربات‌های هوشمند باید از لحاظ قانونی ثبت شوند و تعهدات قانونی آنها مشخص شود.

مخالفان این طرح می‌گویند که این کار کاغذبازی اداری زیادی را به همراه خواهد داشت و همچنین از پیشرفت صنعت ربات‌سازی جلوگیری می‌کند. آنها می‌گویند که هنوز هیچ رابطه مستدلی مبنی بر افزایش میزان ربات‌ها و بیکاری انسان‌ها یافت نشده است. آنها عقیده دارند که شاید در ۵۰ سال آینده و با پیشرفت این صنعت باید به چنین طرحی اندیشید اما الان خیلی زود است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه