سرخط خبرها
  • آزمون بسندگی زبان عربی مهرماه ۱۴۰۵ برگزار می شود
  • تأکید ستار هاشمی بر حمایت از مناطق کمتر برخوردار
  • دور جدید ثبت‌نام خودروهای وارداتی آغاز شد
  • رضایت سرمربی المپیاکوس از طارمی/ مهدی آماده بازی با آنتورپ
  • کاظمی: کنکور به موقع برگزار می‌شود
  • قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرد
  • معاون وزیر جهاد: امنیت غذایی کشور پایدار است
  • ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول کارت امید مهر پرداخت شد
  • وزارت جهاد کشاورزی: مطالبات گندمکاران به زودی پرداخت می‌شود
  • رکورد تولید برق نیروگاه‌های مقیاس کوچک شکسته شد
  • توافق گمرکی تهران و بغداد برای تسهیل تجارت
  • کاهش ۸۰ درصدی مرگ مادران باردار در ۴۰ سال اخیر
  • ترامپ: نفت ونزوئلا حق مسلم ماست
  • دست درازی ترامپ به پاداش اسپانیا
  • خرم‌آباد شهر معین ایلام در اربعین شد
  • قیمت نفت، ۳ رقمی شد و موج اعتراضات در اروپا بالا گرفت
  • هشدار عراقچی نسبت به توقیف دارایی های ایران
  • پایان کار نمایندگان ایران در تفنگ سه وضعیت بانوان و اسکیت در چین
  • ۶۰ قسمت از سریال سلمان فارسی آماده پخش است
  • نوازنده کارتون پلنگ صورتی درگذشت

ایرلندی ها با خودروهای بنزینی خود خداحافظی می کنند

مدیر ارشد اجرایی تویوتا پیش‌بینی کرده است شهروندان ایرلندی خودروهای بنزینی و دیزلی را به زودی کنار گذاشته و به خودروهای پاک‌تری همچون خودروهای هیبریدی و برقی روی خواهند آورد.

به گزارش خبرگزاری موج، به نقل از وب سایت آیریش تایمز، مدیر ارشد اجرایی تویوتا پیش‌بینی کرده است شهروندان ایرلندی خودروهای بنزینی و دیزلی را به زودی کنار گذاشته و به خودروهای پاک‌تری همچون خودروهای هیبریدی و برقی روی خواهند آورد.

بسیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلاینده ها و گازهای گلخانه ای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الکتریکی و برقی را به تولید انبوه برسانند.

افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک موجب شده است شرکت های خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامه های خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.

دولتهای بسیاری همچون انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا، یونان، مکزیک، چین و هند از جمله پیشگامانی هستند که قصد دارند به منظور جلوگیری از آلودگی هوا، حفظ محیط زیست و کاهش دمای کره زمین، تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را تا دهه ۲۰۳۰ و نهایتا تا دهه ۲۰۴۰ میلادی (حدودا دو دهه آینده) ممنوع و متوقف اعلام کنند.

سهم فروش خودروهای دیزلی تا سال ۲۰۲۰

 استیو تورمی -  مدیر ارشد اجرایی تویوتا در ایرلند - برآورد کرده است که سهم فروش خودروهای دیزلی تا سال ۲۰۲۰ میلادی یعنی دو سال آینده به ۲۰ درصد کاهش پیدا خواهد کرد.

این در حالیست که میزان فروش خودروهای دیزلی در سال گذشته ۶۵ درصد از سهم بازار خرید و فروش خودرو را تشکیل داده است.

وی در ادامه سخنانش افزوده است که سهم خرید و فروش خودروهای هیبریدی در سال گذشته تنها ۳.۶ درصد و خودروهای برقی – الکتریکی نیز ۰.۵ درصد از بازار خودرو را تشکیل می داده است و این بدان معناست که شهروندان ایرلندی به کمک تسهیلات و تبلیغات دولت و شهرداری، به استفاده از خودروهای هیبریدی که نسبت به خودروهای دیزلی آلودگی کمتری ایجاد می کنند، ترغیب و تشویق شده اند.

به گفته مدیر ارشد اجرایی تویوتا در ایرلند " طبق ارزیابی های صورت گرفته برآورد می شود که مردم و شهروندان ایرلندی خودروهای بنزینی و دیزلی را به زودی کنار گذاشته و به خودروهای پاک تری همچون خودروهای هیبریدی و برقی روی خواهند آورد".

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه