سرخط خبرها
  • واقعیت پیشنهاد برزیلی برای مهدی طارمی
  • غریب‌آبادی: ایران با طرح تردد از مسیر جنوبی تنگه هرمز موافقت نکرد
  • تردد شبانه‌روزی زائران از مرز خسروی
  • آموزش‌وپرورش: مدارس از مهر حضوری هستند
  • ابلاغ شیوه‌نامه مدیریت مصرف آب و انرژی به دستگاه‌های اجرایی
  • اصرار زن برای ازدواج به جنایت ختم شد
  • قلعه‌نویی در دوراهی: ماندن در تیم ملی یا پیگیری ۷۰ میلیارد مطالبات
  • میزان سوختگیری با کارت آزاد جایگا‌ه ها در سه استان خوزستان، ایلام، کرمانشاه افزایش یافت
  • تسویه مطالبات فروشگاه‌های کالابرگ تا ۲۵ تیرماه
  • هشدار درمورد ناایمنی هتل استقلال تهران
  • تامین آب پایانه‌های مرزی برای اربعین بدون مشکل انجام می‌شود
  • اصغر خلیلی مدیریت مجموعه تئاتر شهر را بر عهده گرفت
  • مشاهده پلنگ ایرانی کمیاب در منطقه شکار ممنوع لارستان
  • اعزام کاروان ورزش عشایری ایران به مسابقات جهانی
  • ارتش: پاسخ ارتش به تجاوزات احتمالی دشمنان، شدید و کوبنده‌تر خواهد بود
  • راهپیمایی جاماندگان اربعین با شعار باید برخاست برگزار می‌شود
  • وزیر جهادکشاورزی: خرید تضمینی گندم به ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تُن رسید
  • تشریح خدمات ویژه آموزش‌وپرورش به دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر
  • تجلیل از ۴۰ مرشد و ۴۰ مدیر زورخانه در تهران
  • تهدید خاله‌نرگس به اسیدپاشی و شهادت شبیه ماکان

معاون وزیر ارتباطات:

با کمبود IP آدرس مواجه هستیم

معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه بخش زیادی از آدرسهای اینترنتی در دنیا توسط کمپانی های بزرگ آمریکایی فریز شده و به انحصار درآمده است، گفت: در ایران با کمبود IP آدرس مواجه هستیم.

جهانگرد

به گزارش خبرگزاری موج، نصرالله جهانگرد در نشست تخصصی گذر به نسل جدید آدرسهای عددی اینترنت (IPv۶) بر ضرورت سرعت بخشی به این طرح تاکید کرد و گفت: در گذشته نقش IP عمدتا آدرس دهی بود اما امروز با طرح مساله اینترنت اشیاء (IOT ) و سایر موجودیتها روی شبکه ، پدیده آدرس و هویت با همدیگر آمیخته شده اند و در سطح جهانی یک چالش بزرگ سیاستگذاری به وجود آورده است.

وی با اشاره به این چالش که نظام آدرس دهی اینترنت و مدیریت بر این آی پی آدرسها به چه صورت باشد، ادامه داد: مجموع آدرس ها و ارتباطات موجود روی شبکه اینترنت حدود ۸ میلیارد IP برآورد می شود اما فقط حدود ۴.۳ میلیارد آدرس اینترنتی ورژن چهار (IPV۴ ) دردنیا موجود است و این در حالی است که بخش زیادی از این آدرسها نیز توسط کمپانی های بزرگ آمریکایی فریز شده و به صورت انحصاری درآمده اند.

معاون وزیر ارتباطات با اظهار تاسف از تاخیر ایجاد شده در حوزه مهاجرت به ورژن جدید آدرسهای اینترنتی گفت : در سال های گذشته تدبیر لازم در این بخش صورت نگرفته و ما امروز با کمبود آدرس IP مواجه هستیم؛ در صورتی که کشورهای دیگر خیلی زودتر از ما گذر به IPv۶ را در دستور کار خود قرار داده اند.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با تاکید بر اینکه مسیر آینده فناوری اطلاعات و ارتباطات مبتنی بر IP است، خاطرنشان کرد: مساله مهم ادغام بین نظام شماره گذاری ارتباطات صوت با دیتا است و در این خصوص اتحادیه بین المللی مخابرات (ITU) کارگروهی را تشکیل داده که وظیفه آن ادغام نظام آدرس دهی مبتنی بر IP است که از منظر فنی و سیاستگذاری مباحثی را در دنیا ایجاد کرده است.

آدرس دهی در نظام جهانی از دست دولت ها خارج شود

جهانگرد ادامه داد: سازمان بین‌المللی نظارت بر اسامی، دامنه‌ها و ارقام ثبت شده اینترنت (آیکان) در تلاش است که این آدرس دهی در نظام جهانی از دست دولت ها خارج شود و در دست این سازمان و وزارت بازرگانی آمریکا قرار گیرد؛ در صورتی که سایر کشورهای عضو ITU همگی بر نقش سیاستگذاری دولتها در این باره اصرار دارند.

 در کشور ما نظام آدرس دهی متمرکزی موجود نبوده است

وی با بیان اینکه ما هم در خلال مذاکرات به دنبال منافع کشور خود هستیم، گفت: در کشور ما به استثناء دامنه های دات آی آر (IR)، نظام آدرس دهی متمرکزی موجود نبوده و موسسات به صورت انفرادی دراین باره اقدام می کردند و هم اکنون به دنبال راه حل ترکیبی و پیاده سازی یک راهکار داخلی ملی هستیم تا بین تمام کسانی که مدیریت و تامین و توزیع آدرسهای اینترنتی را بر عهده دارند، در حوزه مصالح کلان ملی تعامل برقرار کنیم.

معاون وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه مرکز ملی فضای مجازی تکلیفی بر عهده سازمان فناوری اطلاعات ایران گذاشته تا سازوکار مشخص و قواعد هماهنگی را در سطح ملی در کشور درحوزه آدرس دهی اینترنتی به وجود بیاورد، تصریح کرد: استراتژی های فنی گذر به نسخه جدید آدرسهای اینترنتی (IPv۶) آغاز شده و کمیته ملی هم به صورت منظم با دستگاه های مرتبط تعامل دارد.

وی با بیان اینکه در این رابطه زیرساختها موردنیاز فراهم شده است، از اپراتورهای ارتباطی کشور خواست که هرچه سریعتر فرآیندهای خود را برای مهاجرت به نسل جدید آدرسهای اینترنتی (IP آدرس) تکمیل کنند. چون بسیاری از پلتفرم‌ها روی سرویس‌های اپراتورها قرار دارد و باید ظرفیت مسیردهی به IPv۶ را در شبکه خود پیاده سازی کنند.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات گفت: این سازمان حدود یک میلیون آدرس IPV۴ در اختیار دارد که برای تصحیح بازار و تسهیل کار فعالان این حوزه به زودی در قالب مزایده در اختیار بازار قرار می گیرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه