سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

نمایشگاه خودروی لس آنجلس میزان برترین خودروهای برقی جهان شد

تعدادی از برترین شرکت های خودروسازی جهان تازه ترین و پیشرفته ترین تولیدات برقی خود را در نمایشگاه خودروی لس آنجلس در معرض دید عموم قرار داده اند.

خودرو برقی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از ورج، اگر چه بخش اعظم خودروهای موجود در این نمایشگاه بنزین سوز بوده و توانایی حمل پنج مسافر را دارند، اما تعداد خودروهای برقی موجود در این نمایشگاه نسبت به دوره قبل افزایش یافته است.

شرکت لندرور در این نمایشگاه که تا یک هفته دیگر ادامه دارد، یک خودروی شاسی بلند برقی را به نمایش گذاشته که با یک بار شارژ حدود ۵۰۰ کیلومتر را طی می کند.

بی ام و هم در نمایشگاه یادشده یک خودروی برقی کوچک ۲ درب را در معرض دید علاقمندان قرار داده که با یک بار شارژ باتری تا ۲۵۰ کیلومتر را می پیماید.

مرسدس بنز هم با خودروی برقی لوکس  AMG Project One در نمایشگاه مذکور حاضر شده است که به نظر می رسد قیمت بالای ۳ میلیون دلاری یک مانع جدی بر سر راه خرید آن توسط عموم مردم باشد.  XC۴۰ هم نام خودروی شاسی بلند برقی ولوو است که به علت طراحی داخلی زیبا و سیستم کنترل رایانه ای پیشرفته داخلی مورد توجه قرار گرفته است.

برای افرادی که دوست دارند با خودروهای خود به نقاط صعب العبور بروند Bollinger B۱  انتخابی مناسب است. این خودروی جان سخت با یک بار شارژ تا ۲۰۰ کیلومتر را می پیماید و ۶۰ هزار دلار قیمت دارد.

i۸ Roadster نام خودروی زیبا و شیک دودر بی ام و است که در نمایشگاه مذکور در دسترس علاقه مندان است. قدرت موتور این خودروی هیبریدی ۳۷۴ اسب بخار است.

در نهایت شرکت چینی نوپای ردکاپ که با حمایت دولت چین تاسیس شده، یک خودروی برقی کوچک و دونفره را در نمایشگاه مذکور عرضه کرده است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه