سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

افزایش بارش شهاب سنگ در آسمان ۲۲ آذر

پیش بینی می شود بارش شهاب سنگی«جمینید» در ۲۲ و ۲۳ آذر به نقطه اوج خود برسد به طوری که در هر ساعت ۱۲۰ شهاب سنگ در آسمان می بارد.

شهاب سنگ

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از واشنگتن پست، سازمان بین المللی شهاب سنگ (IMO) پیش بینی می کند بارش شهاب سنگیGeminid در شب۲۲ و ۲۳ آذرماه ( ۱۳ و ۱۴ دسامبر) به اوج خود می رسد.

طبق اعلام این سازمان هلال ماه در این تاریخ ها کم نور است بنابراین می توان بارش شهاب سنگی را به طور کامل مشاهده است.

علاوه بر آن، بنیاد ستاره شناسی کانادا نیز پیش بینی می کند در این تاریخ ها هر ساعت ۱۲۰ شهاب سنگ در آسمان قابل مشاهده است. البته به شرط آنکه آسمان تاریک و صاف باشد.

شهاب سنگ هایGeminidدرخشان هستند بنابراین افراد می توانند در تاریکی مطلق حتی در شهرها نیز آنها را مشاهده کنند.

بارش های شهاب سنگی درحقیقت بخش هایی از ستاره های دنباله دار هستند. هنگامیکه ستاره مذکور به خورشید نزدیک می شود، این دنباله ها به وجود می آیند.

اما بارش شهاب سنگیGeminid به دلیل نزدیک شدن سیارک Phaethon۳۲۰۰  (یک شی فضایی صخره ای) به خورشید به وجود آمده است. درنتیجه این رویداد بخش هایی از سیارک خرد می شوند و می سوزند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه