سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

کاربران گوشی های اندرویدی به هیچ وجه نمی توانند به جاسوسی گوگل پایان دهند

گوگل اعتراف کرده که حتی وقتی کاربران قابلیت موقعیت یابی یا جی پی اس گوشی خود را غیرفعال می کنند، باز هم این نوع اطلاعات را جمع آوری می‌کند.

گوگل

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از ورج، تمامی کاربران گوشی های مجهز به سیستم عامل اندروید گوگل در معرض این نوع جاسوسی هستند و گوگل حتی در صورت خارج کردن سیم کارت از گوشی و خاموش کردن جی پی اس تلفن همراه می تواند موقعیت مکانی فرد را بیابد و اطلاعات مربوط به آن را جمع آوری کند.

گوگل بدین منظور از اطلاعات قابل دسترس از طریق دکل های مخابراتی استفاده می کند و بدین وسیله می تواند افراد را ردگیری نماید.

بررسی ها نشان می دهد گوگل از ژانویه سال ۲۰۱۷ اطلاعات موقعیت مکانی کاربران را از طریق دکل های مخابراتی به دست آورده و این داده ها را به صورت رمزگذاری شده برای سرورهای خود ارسال می کند. نکته مهم این است که کاربران گوشی های اندرویدی به هیچ وجه نمی توانند این فرایند را متوقف کنند.

سخنگوی گوگل با اذعان به این موضوع گفته است در تمامی گوشی های اندرویدی جدید سیستم همگام سازی با شبکه تعبیه شده که استفاده از آن با وارد کردن کدکشورها و کد شبکه تلفن همراه صورت می گیرد و لذا سیگنال های لازم برای ارتقای عملکرد گوشی در شبکه برای موقعیت یابی مکانی کاربران قابل استفاده است.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه