سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی:

همه پارک های علم و فناوری می توانند اقدام به تاسیس صندوق پژوهش و فناوری کنند

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: همه پارک های علم و فناوری و دانشگاه ها می توانند با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی و استانداری ها اقدام به تاسیس صندوق پژوهش و فناوری کنند، چرا که این موضوع کمک بسیار زیادی به اقتصاد دانش بنیان خواهد داشت.

آزمایش

به گزارش خبرگزاری موج، بهزاد سلطانی ظهر امروز در حاشیه بیست و سومین جلسه کارگروه صندوق های پژوهش و نوآوری در ساختمان صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: در جلسه امروز ایجاد صندوق پژوهش و فناوری استان بوشهر تصویب شد که با ایجاد این صندوق، تعداد صندوق های پژوهش و فناوری در کشور به ۳۷ صندوق می رسد.

وی افزود: تاکنون ۱۸ صندوق پژوهش و فناوری در تهران و ۱۸ صندوق نیز در استان های مختلف کشور داشتیم که با تصویب صندوق استان بوشهر، تعداد صندوق های استانی از شهر تهران افزایش یافته است.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی تاکید کرد: همه پارک های علم و فناوری و دانشگاه ها می توانند با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی و استانداری ها اقدام به تاسیس صندوق پژوهش و فناوری کنند، چرا که این موضوع کمک بسیار زیادی به اقتصاد دانش بنیان خواهد داشت.

سلطانی خاطرنشان کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی می تواند در صندوق های پژوهش و فناوری معمولی و عمومی ۲۰ تا ۴۹ درصد سرمایه گذاری کند که این امر مربوط به صندوق هایی است که در حوزه سرمایه گذاری های خطرپذیر فعالیت می کنند.

وی با بیان اینکه سرمایه اولیه صندوق نوآوری و شکوفایی ۳ هزار میلیارد تومان بود، گفت: تاکنون ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از این سرمایه به این صندوق اختصاص یافته است.

سلطان اظهار داشت: در سال جاری صندوق نوآوری و شکوفایی ۶۰۰ میلیارد تومان افزایش سرمایه داشته است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه