سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران
  • تا رفع اختلالات بانکی با پول نقد به پمپ بنزین مراجعه کنید
  • نصب یکی از بزرگ‌ترین سکوهای نفتی در خلیج فارس

مهلت ثبت نام در نمایشگاه اینوتکس تمدید شد

مهلت ثبت نام در ششمین نمایشگاه بین المللی فناوری و نوآوری (اینوتکس ۲۰۱۷) تا ۲۰ اردیبهشت ماه ۹۶ تمدید شد.

نمایشگاه

 به گزارش خبرگزاری موج، نمایشگاه بین‌المللی فناوری و نوآوری «اینوتکس» به همت پارک فناوری پردیس و با پشتیبانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری  از ۲ تا ۵ خردادماه امسال در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

اینوتکس مجمعی از فناوران، صنعتگران، دانشمندان و همچنین بازرگانانی است که علاوه بر معرفی خود در این بستر می‌توانند اطلاعات لازمرا از آخرین پیشرفت‌های صنعتی، دستاوردهای پژوهش علمی و ایده‌های اقتصادی – تکنولوژیکی در کشورهای پیشرو فناوری در جهان به دست آورند.

هدف اصلی این نمایشگاه، زمینه‌سازی برای تبادل فناوری بین شرکت‌های فناور ایرانی و خارجی است، از این رو ابزارهای مختلفی برای مذاکرات بین شرکت‌ها و تعریف همکاری میان آنها به کار گرفته می‌شود، به گونه‌ای که در نمایشگاه سال گذشته (اینوتکس ۲۰۱۶)، تعداد ۸۲ شرکت خارجی و ۹۲ شرکت داخلی حضور داشتند و با برگزاری ۱۵۰ جلسه مذاکره بین شرکت‌ها، ۶۶ تفاهم‌نامه همکاری میان شرکت‌ها منعقد شد که تاکنون ۸ قرارداد با ارزش حدودی ۲۰ میلیون دلار به امضا رسیده است.

این رویداد با هدف تعریف همکاری‌های بین‌المللی فناوری-‌ تجاری، صادرات فناوری و محصول، ارتقای توان فناورانه شرکت‌های ایرانی، افزایش توان رقابتی شرکت‌های ایرانی در عرصه بین‌الملل و تسهیل فرآیند انتقال فناوری، بعنوان یک پروژه بین‌المللی در نظر دارد با برنامه‌ریزی‌ منسجم به بزرگترین رویداد تبادل فناوری منطقه تبدیل شود.

پارک فناوری پردیس و شرکت‌های فناور این مجموعه هم به عنوان یکی از مهمترین محورهای اصلی نمایشگاه اینوتکس به شمار می‌آیند که مجموعه پارک در نظر دارد با زمینه‌سازی و حمایت، روابط بین‌المللی شرکت‌های عضو پارک را توسعه دهد. از این رو از شرکت‌هایی که دارای آمادگی تبادل فناوری هستند، دعوت به عمل آمده است تا با اخذ غرفه و حضور در نمایشگاه اینوتکس، دستاوردهای خود را ارائه کرده و از خدمات تبادل فناوری مرکز فن بازار و نیز تسهیلات حمایتی برای انتقال فناوری در نمایشگاه بهره‌مند شوند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه