سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

معاون وزیر ارتباطات و فناوری:

خوددرمانی از طریق اطلاعات فضای مجازی چالشی بزرگ است

شیراز – معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: خوددرمانی از طریق راهکارهای فضای مجازی یک چالش بزرگ و خطرناک است.

به گزارش خبرگزاری موج، محمدجواد آذری جهرمی ظهر چهارشنبه در مراسم افتتاح دومین کنگره بین‌المللی سلامت همراه یادآور شد: ‌فراوانی اطلاعات اکنون به یک چالش جدی در کشور تبدیل‌شده است، باید اطلاعات موجود به‌نوعی کانالیزه و ساماندهی شود، نبود چارچوب‌های مشخص در این زمینه به‌ویژه درزمینهٔ فناوری‌های سلامت می‌تواند مردم را دچار نگرانی کند .

وی ادامه داد: ‌فناوری اطلاعات حوزه‌ای است که می‌توان استفاده بیشتری از آن به‌ویژه در حیطه تشکیل پرونده‌های سلامت ، پایش سلامت ، انتقال داده و سایر موارد کرد، تحلیل و برنامه‌ریزی در حوزه سلامت اکنون با استفاده از فناوری اطلاعات میسر شده است .

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات یادآور شد: در سال 92 تعداد گوشی‌های هوشمند در کشور حدود 2 میلیون بود اما امروز100 هزار نرم‌افزار کاربردی در بازار وجود دارد که بسیاری از این نرم‌افزارها در عرصه سلامت خدمات به مردم می‌دهند اما 99 درصد از این برنامه مجوزهای لازم را ندارند و ثبت قانونی نشده‌اند .

آذری تأکید کرد: ثبت نشدن این برنامه‌ها باعث می‌شود مردم در استفاده از این خدمات دچار تشویش و نگرانی شوند و با اندک بیماری در دنیای مجازی جست‌وجو کنند و به خوددرمانی بپردازند، باید در این زمینه ساماندهی بیشتری به وجود آید .

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: شبکه ملی اطلاعات یک زیرساخت مناسب برای توسعه ارتباطات است ، این عرصه در آینده رشد مضاعف خواهد داشت ، ۱۴۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در عرصه کسب‌وکار ایجادشده که به‌طور مستقیم می‌تواند زمینه بیشتری برای ایجاد درآمد فراهم کند .

وی تصریح کرد: کشور ما در بحث استفاده از سرویس‌های تمام‌شده از رتبه ۱۰۹ به ۳۷ دنیا ارتقاء پیداکرده است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه