سرپرست پلیس آگاهی استان خوزستان؛
۸ مالخر اموال مسروقه در اهواز دستگیر شدند
سرپرست پلیس آگاهی استان خوزستان از دستگیری ۸ نفر مالخر و کشف مقدار تقریبی ۱۸۰ گرم طلای مسروقه توسط اداره عملیات ویژه پلیس آگاهی در شهرستان اهواز خبر داد.
،سرهنگ علی کریمی در تشریح جزئیات این خبر بیان داشت: در اجرای طرح دستگیری مالخران و در راستای پیجویی و پیگیری پروندههای سرقت، کارآگاهان اداره عملیات ویژه پلیس آگاهی با تلاشهای شبانهروزی ۸ نفر مالخر را شناسایی و دستگیر کردند.
وی افزود: در بازرسی از مغازه مالخران دستگیرشده، مقدار ۱۸۰ گرم طلاجات سرقتی کشف شد.
سرپرست پلیس آگاهی استان خوزستان اظهار داشت: متهمان در تحقیقات پلیس ابتدا منکر هرگونه خرید اموال مسروقه از سارقان شدند؛ لیکن با ارائه دلایل و مدارک، چارهای جز اعتراف نداشتند و صراحتاً به بزه ارتکابی خرید طلای سرقتی اعتراف کردند.
سرهنگ کریمی خاطرنشان کرد: در این خصوص پرونده تشکیل و متهمان برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی و از آن طریق روانه زندان شدند.
ارسال نظر