سرخط خبرها
  • کالابرگ خانوار‌های دارای رقم آخر کدملی ۳ تا ۶ شارژ شد
  • باقرزاده: قطر به جای تکذیب اسارت خلبانان ایرانی، دفع وقت نکند
  • مهلت ثبت‌نام آزمون ارشد علوم پزشکی تمدید شد
  • نوسازی ۲۴۶۰ اتوبوس در تهران؛ ورود متروباس‌های ۲۶ متری تا مهرماه
  • پالایشگاه‌ها با حداکثر ظرفیت در حال تولید هستند
  • تیم بسکتبال ۳ به ۳ دختران ایران سوم آسیا شد
  • یارانه نقدی مرحله ۱۸۶ مردادماه به حساب سرپرستان دهک‌های اول تا سوم واریز شد
  • پزشکیان: مسئولیت‌پذیری و خدمت به کشور را به فرزندان ایران بیاموزید
  • جایزه ۳۰ هزار دلاری ایران برای دستگیری یا کشتن هر سرباز آمریکایی

سرپرست فرمانداری شادگان؛

دستگاه‌های خدمات رسان شادگان برای بارندگی احتمالی آمادگی داشته باشند

سرپرست فرمانداری شادگان بر آمادگی دستگاه‌های خدمات رسان عضو ستاد مدیریت بحران برای مقابله از حوادث احتمالی تاکید کرد و گفت: دستگاه‌های خدمات رسان شادگان برای بارندگی احتمالی آمادگی داشته باشند.

بارندگی در گلمکان
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،حبیب عفری امروز در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان ، با اشاره به هشدارها و گزارش‌ های هواشناسی و پیش‌ بینی افزایش بارندگی‌ ها درماه های آینده، اظهار کرد: با توجه به پیش‌ بینی بارش‌ های بیش از حد نرمال لازم است دستگاههای اجرایی شهرستان از هم‌اکنون آمادگی کامل خود را برای مدیریت روان‌ آبها و پیشگیری از آبگرفتگی های احتمالی افزایش دهند.

وی افزود: تمامی دستگاههای مسئول باید در حوزه ماموریت خود نقاط ضعف و مشکلات موجود را شناسایی و پیش از آغاز بارندگی‌ ها در فصل پاییز نسبت به رفع آنها اقدام کنند.

سرپرست فرمانداری شادگان با بیان اینکه ادارات و دستگاههای اجرایی شهرستان برای بارندگی‌ های احتمالی باید از هم‌ اکنون آغاز شود ، گفت: اداره آبفا و شهرداری‌ ها باید از هم‌اکنون نقاط بحرانی، وضعیت ایستگاههای پمپاژ فاضلاب و تاسیسات دفع آبهای سطحی را بررسی و نسبت به رفع مشکلات احتمالی اقدام کنند.

عفری‌ همچنین بر ضرورت لایروبی و پاکسازی مسیرهای دفع آبهای سطحی تاکید کرد و افزود: نخاله‌ های ساختمانی، پسماند، رسوبات و سایر موانع موجود در مسیر عبور آب باید پیش از آغاز بارندگی‌ ها جمع‌ آوری و برطرف شوند.

سرپرست فرمانداری شادگان با بیان اینکه مدیریت بحران نیازمند همکاری و هماهنگی همه دستگاههاست، گفت: باید از همه ظرفیت‌ ها و امکانات موجود شهرستان به بهترین شکل استفاده شود و فرمانداری نیز در کنار دستگاه‌های اجرایی خواهد بود و حمایت‌های لازم را برای رفع مشکلات انجام خواهد داد.

 هدف از تشکیل این جلسه، شناسایی نقاط ضعف و رفع مشکلات پیش از وقوع بارندگی است تا شهرستان شادگان با آمادگی کامل وارد فصل بارندگی شود و از بروز خسارت و مشکلات احتمالی جلوگیری شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه