سرخط خبرها
  • تمرینات سنگین علی‌اکبری برای قهرمانی در مسکو
  • محرومیت ۱۰ ساله برای داوطلبان متخلف آزمون دستیاری
  • حمله عروس های دریایی به نیروگاه اتمی فرانسه
  • گلوگاه تجارت ایران و اروپا در بازرگان بازتر شد
  • هدف گذاری برای نصب پنل خورشیدی در ۳۶۰۰ مدرسه
  • قیمت کالاهای کشاورزی زیر ذره‌بین تنظیم بازار
  • رئیس پلیس راهور فراجا: آماده‌باش پلیس در مسیر زائران مشهد مقدس
  • همتی: ایران عضو بانک بریکس می‌شود
  • مهدی طارمی در رادار لیگ یک فرانسه
  • ثبت نام دوره جدید متقاضیان سفر به عتبات عالیات آغاز شد
  • هیچگونه لینکی در پیامک‌های کالابرگ ارسال نمی‌شود

رئیس جمعیت هلال‌احمر اندیمشک؛

واژگونی خودروی تیبا در آزادراه اندیمشک پل زال ۲ فوتی و ۲ مصدوم داشت

رئیس جمعیت هلال‌احمر اندیمشک گفت: واژگونی خودروی تیبا در کیلومتر ۲۵ آزادراه اندیمشک پل زال، ۲ فوتی و ۲ مصدوم داشت.

تصادف تیبا
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،احمد فرزین با اشاره به جزئیان این حادثه بیان کرد: ساعت ۰۷: ۰۵ امروز گزارش واژگونی خودروی سواری تیبا در کیلومتر ۲۵ محور اندیمشک-خرم آباد، به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان اعلام شد.

وی افزود: ۲ تیم عملیاتی از پایگاه امداد و نجات حسینیه با یک دستگاه آمبولانس و یک دستگاه خودروی نجات پس از دریافت گزارش به سرعت به محل حادثه اعزام شدند.

رییس جمعیت هلال‌احمر اندیمشک ادامه داد: نجاتگران هلال احمر این شهرستان پس از حضور در محل، ضمن ایمن‌سازی صحنه حادثه و انجام ارزیابی‌های اولیه، اقدام به رهاسازی مصدومان و انجام اقدامات پیش‌بیمارستانی لازم را برای مصدومان کردند.

فرزین بیان کرد: این حادثه ۲ فوتی و ۲ مصدوم بر جا گذاشت که یک نفر از مصدومان با آمبولانس جمعیت هلال‌احمر و مصدوم دیگر با همکاری عوامل اورژانس ۱۱۵ برای ادامه روند درمان به بیمارستان بزرگ دزفول منتقل شدند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه