سرخط خبرها
  • تمرینات سنگین علی‌اکبری برای قهرمانی در مسکو
  • محرومیت ۱۰ ساله برای داوطلبان متخلف آزمون دستیاری
  • حمله عروس های دریایی به نیروگاه اتمی فرانسه
  • گلوگاه تجارت ایران و اروپا در بازرگان بازتر شد
  • هدف گذاری برای نصب پنل خورشیدی در ۳۶۰۰ مدرسه
  • قیمت کالاهای کشاورزی زیر ذره‌بین تنظیم بازار
  • رئیس پلیس راهور فراجا: آماده‌باش پلیس در مسیر زائران مشهد مقدس
  • همتی: ایران عضو بانک بریکس می‌شود
  • مهدی طارمی در رادار لیگ یک فرانسه
  • ثبت نام دوره جدید متقاضیان سفر به عتبات عالیات آغاز شد
  • هیچگونه لینکی در پیامک‌های کالابرگ ارسال نمی‌شود

معاون پرورشی آموزش‌وپرورش خوزستان؛

برگزاری جشنواره قرآن، عترت و نماز فرصتی برای تقویت هویت دینی دانش‌آموزان است

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش‌وپرورش خوزستان با تشریح جزئیات بیست‌ویکمین جشنواره نخبگان قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزی استان، گفت: این جشنواره علاوه بر ایجاد زمینه رقابت سالم، فرصتی برای تقویت هویت دینی، رشد معنوی و تجربه زیست مؤمنانه دانش‌آموزان است.

مسابقات قرآن
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،حجت‌الاسلام والمسلمین مختار امیری، معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش‌وپرورش خوزستان با اشاره به برگزاری بیست‌ویکمین جشنواره نخبگان قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزی اظهار کرد: این جشنواره با هدف شناسایی و حمایت از استعدادهای برتر دانش‌آموزان در سه حوزه قرآن، عترت و نماز برگزار می‌شود و دانش‌آموزان برگزیده در رشته‌های مختلف به رقابت می‌پردازند.

وی افزود: در بخش قرآن، رشته‌های حفظ قرآن کریم، قرائت ترتیل، قرائت تحقیق و تفسیر قرآن کریم پیش‌بینی شده است. همچنین در بخش عترت، دانش‌آموزان در رشته‌های نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه، گفتمان مهدوی، دعاخوانی ویژه دختران و مداحی ویژه پسران با یکدیگر رقابت می‌کنند.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش‌وپرورش خوزستان ادامه داد: در بخش نماز نیز رشته‌های اذان، انشای نماز و احکام برگزار می‌شود تا دانش‌آموزان در کنار فعالیت‌های قرآنی و معرفتی، با مفاهیم و مهارت‌های مرتبط با نماز نیز آشنایی و انس بیشتری پیدا کنند.

امیری با بیان اینکه این جشنواره فراتر از یک رقابت دانش‌آموزی است، تصریح کرد: این رویداد بستری برای دوستی معنوی، هم‌افزایی فکری و تجربه زیست مؤمنانه میان نوجوانان است. دانش‌آموزان در این فضا در کنار یکدیگر به تمرین معنویت می‌پردازند و فرصت پیدا می‌کنند ارتباط عمیق‌تری با آموزه‌های قرآن و معارف اهل‌بیت(ع) برقرار کنند.

وی با تأکید بر ابعاد تربیتی این جشنواره گفت: جشنواره نخبگان قرآن، عترت و نماز یکی از برنامه‌های مهم پرورشی آموزش‌وپرورش است که می‌تواند در شکل‌گیری شخصیت دینی، تقویت مهارت‌های معنوی و رشد هویت اسلامی دانش‌آموزان نقش مؤثری داشته باشد.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش‌وپرورش خوزستان خاطرنشان کرد: توجه به فعالیت‌های قرآنی، عترتی و نماز در مدارس، صرفاً پرداختن به یک برنامه مناسبتی نیست، بلکه بخشی از فرآیند تربیت دانش‌آموزان است و می‌تواند آنان را در برابر آسیب‌های اجتماعی توانمندتر کرده و زمینه حرکت آنان در مسیر ارزش‌های اخلاقی و الهی را فراهم کند.

امیری در پایان تأکید کرد: هدف اصلی از برگزاری این جشنواره، شناسایی و پرورش استعدادهای دانش‌آموزی در حوزه معارف دینی و فراهم کردن زمینه‌ای برای رشد همه‌جانبه آنان است؛ مسیری که می‌تواند به تربیت نسلی آگاه، مسئولیت‌پذیر، اخلاق‌مدار و برخوردار از هویت اسلامی منجر شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه