سرخط خبرها
  • وداعی باشکوه: بدرقه‌ای ماندگار که در حافظه تاریخ ایران جاودانه شد
  • تسلیت دبیرکل اوپک به مناسبت برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید
  • مسی، امباپه و رکورد ۶۸ ساله
  • بازتاب گسترده وداع با رهبر شهید انقلاب در رسانه‌های منطقه
  • آدرس مراکز اسکان زائران مراسم امام شهید در نقاط مختلف تهران
  • پرچم کشتن ترامپ در مراسم وداع با رهبر شهید
  • شعار یک‌ صدای مردم در مصلّی: انتقام، انتقام
  • مترو از امروز ۲۴ ساعته شد
  • معاون راهور: شهروندان از وسایل نقلیه شخصی کمتر استفاده کنند
  • پیشکسوت فوتبال: تیم ملی نیاز به یک پوست اندازی دارد
  • مستاجران همچنان در بلاتکلیفی نرخنامه اعلامی اجاره نامه و قرض الحسنه وزارت راه و شهرسازی
  • واریز جدید مطالبات گندم‌کاران تا ۲۰ خرداد ۱۴۰۵
  • سردار موسوی: سیلی سخت و غیرمنتظره که دشمن دریافت کرد، پایانی ندارد
  • نصب المان مشت گره‌ کرده در میدان انقلاب تهران
  • نقال ۷۴ ساله: تنها مُرشد پرده‌خوانِ زنده منم
  • طلا از نقطه اوج گذشت
  • انتقاد تند نماینده مجلس از سانسور قالیباف/ صداوسیما نیازمند اصلاحات است
  • مهمان آفریقایی: با شهادت آیت‌الله خامنه‌ای، نور را از دست دادیم
  • تعطیلی رسمی بغداد به مناسبت مراسم تشییع رهبر شهید امت
  • تجمع مردم صنعا در قدردانی از ایران برای شکستن محاصره یمن

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گتوند؛

تمهیدات لازم برای حضور مردم در مراسم وداع و تشییع باشکوه رهبر شهید پیش‌بینی شده است

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گتوند گفت: تمهیدات لازم برای حضور منظم و ایمن مردم در مراسم وداع و تشییع باشکوه رهبر شهید قائد امت پیش‌بینی شده است.

تشییع رهبر
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،سرهنگ پاسدار علی جعفری افزود :کاروان این شهرستان در قالب ۸ دستگاه اعزام خواهد شد، علاوه بر این کاروان که به صورت متمرکز است سایر علاقه‌مندان نیز می‌توانند با خودروهای شخصی در این مراسم حضور یابند.

به گزارش خبرنگار بسیج گتوند سرهنگ پاسدار علی جعفری با تشریح برنامه‌های اعزام کاروان به مراسم تشیع رهبر شهید اظهار داشت:در تلاش هستیم برای افرادی که با خودروهای شخصی اعزام می‌شوند، پشتیبانی‌های لازم انجام دهیم تا هماهنگی و خدمات‌رسانی به این افراد تسهیل شود.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گتوند با اشاره به شرایط مسیر مراسم گفت: در بخش‌هایی از مسیر، تردد خودروها متوقف خواهد شد و شرکت‌کنندگان باید مسافتی را پیاده‌روی کنند. از این رو لازم است شهروندان شرکت کننده ضمن حفظ روحیه و انگیزه حضور، وسایل ضروری را به همراه داشته باشند تا با مشکلی مواجه نشوند.

جعفری تأکید کرد: مراسمات ویژه در تاریخ ۱۳ تا ۱۶ تیر توسط پایگاه های مقاومت بسیج خواهر و برادر در شهرستان برگزار خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مسئولیت سپاه در تأمین امنیت کاروان‌های اعزامی خاطرنشان کرد: امنیت ناوگان حمل‌ونقل عمومی اعزامی مطابق برنامه‌های پیش‌بینی‌شده بر عهده سپاه خواهد بود و در کنار آن، برنامه‌های فرهنگی و مراسم‌های مرتبط نیز در سطح بخش‌ها، محلات و پایگاه‌های مقاومت برگزار می‌شود.

علی جعفری در پایان تصریح کرد: اعزام اصلی و متمرکز شهرستان برای حضور در مراسم روز سیزدهم برنامه‌ریزی شده و حرکت کاروان‌ها از شب چهاردهم انجام خواهد شد، اما اعزام به شهرهای مشهد و قم به صورت عمومی و مردمی خواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه