سرخط خبرها
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر
  • معاملات مسکن در سطح پایینی قرار دارد/۶۰ تا ۷۰ درصد سقف اجاره‌بها رعایت شد
  • ۳۷۵ هزار زن روستایی رایگان بیمه شدند
  • طلای حیاتی در مسابقات بدمینتون سنگال با غلبه بر نماینده هند
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان؛

پانزدهمین جشنواره بین المللی شعر رضوی در جوار شاعر امام رضا(ع) پایان یافت

پانزدهمین جشنواره بین‌المللی شعر رضوی به زبان عربی، در آرامگاه دعبل خزاعی، شاعر نامدار اهل بیت(ع)، در شهرستان شوش با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.

شعر عربی
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،حسین براتی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان در آیین اختتامیه پانزدهمین جشنواره بین‌المللی شعر رضوی به زبان عربی، با اشاره به محدودیت‌های ناشی از جنگ، این دوره از جشنواره را متفاوت از سال‌های گذشته توصیف کرد و کیفیت آثار دریافتی به دبیرخانه جشنواره را بسیار مطلوب دانست و بیان داشت: این جشنواره از نظر کیفیت آثار، با وجود همه محدودیت‌ها، در سطح بسیار خوبی برگزار شد.

وی جشنواره بین‌المللی شعر رضوی به زبان عربی را بستری برای تجلی احساسات شاعران به ساحت قدسی امام رضا (ع) دانست و افزود: شوش به دلیل میزبانی از مزار دعبل خزاعی، شاعر اهل‌بیت (ع)، شایسته‌ترین مکان برای برگزاری این جشنواره است.

۳۰۰ اثر از ۲۰۰ شاعر کشور‌های ایران، عراق، اردن، عربستان، یمن، سوریه و لبنان به دبیرخانه ارسال شد. در بخش فصیح، المارث الفضل عبدالحفیط الشمیری از یمن، حیدر احمد عبدالصاحب از عراق و فاطمه السحمرانی از لبنان به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را کسب کردند. محمد هلیچی، عماد غراوی، علیرضا کرتی، عبدالغنی حزباوی، عبدالحسین سیاحی، حمزه التمیمی و حسین غزلاوی نیز در بخش فصیح تجلیل شدند.

در بخش شعبی، فاضل چرش، جبر دورقی و محمدحسن العرادی هر سه از خوزستان به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را به دست آوردند.

پوستر این جشنواره در اواسط دی ماه ۱۴۰۴ در کنار یادمان دعبل خزاعی رونمایی شد. این جشنواره در ۲ بخش شعر فصیح و شعر شعبی برگزار می‌شود.

«دعبل بن علی خزاعی» در سال ۱۴۸ هجری قمری در کوفه متولد شد و از نوجوانی شعر سرودن را آغاز کرد. او پس از خروج از دربار هارون الرشید، شیفته اهل بیت (ع) شد و در مدح آنان شعر سرود. دعبل، امام کاظم (ع)، امام رضا (ع) و امام جواد (ع) را درک کرد و به خدمت ایشان رسید، اما به دلیل شرایط سخت نتوانست خدمت امام علی نقی (ع) برسد و شهر سامرا را که امام در آن زندانی بود، نکوهش کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه