مدیرکل شیلات خوزستان؛

تولید بیش از ۲۰ هزار و ۸۰۰ تن ماهی گرمابی در شهرستان کارون انجام شد

مدیرکل شیلات خوزستان از دستیابی به رقم چشمگیر تولید در شهرستان کارون خبر داد و اعلام کرد که در سال ۱۴۰۴ بیش از ۲۰ هزار و ۸۰۰ تن ماهی گرمابی در این شهرستان تولید شده است.

پرورش ماهی
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،سید شریف موسوی با تشریح دستاوردهای بخش شیلات شهرستان کارون اظهار داشت: علی‌رغم تمامی چالش‌های موجود، از جمله شرایط جنگی، تنش آبی و افزایش قیمت نهاده‌ها با تلاش شبانه‌روزی آبزی پروران و با هدف تأمین امنیت غذایی کشور فعالیت‌های حوزه آبزی‌پروری با دقت و نظارت کامل دنبال شده است.

موسوی با اشاره به مشکلات جدی که پرورش‌دهندگان در سال گذشته به دلیل بسته شدن مرزها با آن مواجه بودند ابراز امیدواری کرد که سازمان‌ها و دستگاه‌های مرتبط شیلات با هم‌افزایی و مساعدت لازم همراه آبزی‌پروران باشند.

وی همچنین از پایان دوره برداشت ماهیان گرمابی خبر داد و افزود: در حال حاضر پرورش‌دهندگان با جدیت تمام در حال آماده‌سازی استخرها و ذخیره‌سازی بچه ماهی برای آغاز فصل زراعی جدید هستند تا چرخه‌های تولید بدون توقف ادامه یابد.

مدیرکل شیلات خوزستان بر اهمیت راهبردی مدیریت بهینه منابع آبی تأکید کرد و بیان داشت: در شرایط حساس کنونی اجرای دقیق دستورالعمل‌های ابلاغی، به‌کارگیری مکانیزاسیون نوین در مزارع پرورش ماهی و بهره‌گیری از فناوری‌های پیشرفته، به‌ویژه در حوزه مدیریت انرژی نقش کلیدی در کاهش ریسک تولید و ارتقاء بهره‌وری در بخش شیلات ایفا می‌کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه