مدیر کل هواشناسی خوزستان؛

سامانه بارشی جدید یکشنبه وارد خوزستان می‌شود

مدیر کل هواشناسی خوزستان گفت: سامانه بارشی جدید از اوایل وقت فردا، یکشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۵ وارد استان می‌شود و تا سه شنبه فعال خواهد بود.

بارش باران
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،محمد سبزه زاری اظهار داشت: براساس آخرین نقشه‌های پیش یابی هواشناسی همچنان تا بعداز ظهر امروز فعالیت سامانه بارشی در مناطق شمالی و شرقی و ارتفاعات سبب رگبار و رعد و برق، وزش باد متوسط تا نسبتا شدید گاهی تندباد لحظه‌ای، احتمال ریزش تگرگ خواهد شد و در سایر مناطق نیز احتمال بارش‌های پراکنده و نقطه‌ای وجود دارد.

وی افزود: از اوایل وقت فردا تا اواخر روز سه شنبه سامانه بارشی دیگری استان را تحت تاثیر قرار می‌دهد و سبب رگبار و رعد وبرق، وزش باد متوسط تا نسبتا شدید گاهی تندباد لحظه‌ای در اغلب نقاط استان به ویژه مناطق شمالی و شرقی و ارتفاعات و احتمال ریزش تگرگ در برخی از مناطق و بارش برف در ارتفاعات خواهد شد.

سبزه زاری می‌گوید: در شبانه روز گذشته اهواز با دمای ۲۳.۴ و دزپارت با دمای ۳.۶ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و سردترین نقاط استان گزارش شده‌اند و اهواز به بیشینه دمای ۲۳.۴ و کمینه دمای ۱۳.۳ درجه سانتیگراد رسیده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه