مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شهرداری دزفول؛

امنیت ملی و آرامش روانی شهروندان خط قرمز پدافند غیرعامل است

مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شهرداری دزفول از مردم دزفول خواست امسال با درک شرایط، از انجام هرگونه فعالیت مخاطره‌آمیز در شب چهارشنبه‌سوری خودداری کنند.

چهارشنبه سوری ۱۴۰۲
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،روح‌الله بهشتی‌فرد گفت: پیشگیری از رعب و وحشت عمومی و حفظ آرامش خانواده‌ها نخستین اولویت مدیریت شهری است؛ با توجه به فضای جنگی حاکم و تجاوزات اخیر، صدای انفجار ترقه‌ها و نارنجک‌های دستی شباهت زیادی به صدای حملات نظامی دارد و این موضوع می‌تواند منجر به بروز شوک عصبی و وحشت شدید در کودکان، سالمندان و بیماران شود. 

وی در ادامه بر ضرورت هوشیاری در برابر سوءاستفاده معاندان و ضدانقلاب تأکید کرد و افزود: گروه‌های معاند در کمین هستند تا از کمترین تجمعات مردمی برای ایجاد ناامنی و آشوب در پوشش جشن‌های سنتی استفاده کنند، در همین راستا و با توجه به تأکیدات رئیس نیروی انتظامی کشور، لغو تجمعات خیابانی صریح‌ترین پاسخ به کسانی است که ثبات و امنیت کشور را هدف قرار داده‌اند.

بهشتی‌فرد خاطرنشان کرد: علاوه بر این، در شرایط بحرانی فعلی، سرعت عمل آمبولانس‌ها و نیروهای حافظ امنیت اهمیت حیاتی دارد و هرگونه ایجاد راهبندان یا آسیب به اموال عمومی مانند مخازن زباله، می‌تواند با مسدود کردن مسیرهای امدادی به فجایع انسانی جبران‌ناپذیر ختم شود.

مدیر بحران شهرداری دزفول همراهی با مدافعان امنیت را یک وظیفه ملی دانست و تصریح کرد: در حالی که نیروهای مسلح در جبهه‌ها مشغول حراست از کیان کشور هستند، شایسته است شهروندان با حفظ انضباط شهری، اجازه ندهند توان نیروهای خدماتی و انتظامی صرف مدیریت ناهنجاری‌های شهری شود.

وی در پایان ضمن اعلام آماده‌باش کامل نیروهای خدماتی و آتش‌نشانی، از عموم همشهریان تقاضا کرد امسال با ماندن در کانون گرم خانواده و «نه گفتن به مواد محترقه»، بلوغ اجتماعی و همراهی خود را با امنیت ملی ایران عزیز به نمایش بگذارند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه