مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان؛

۹ هزار و ۵۰۰ قطعه زمین به طرح جوانی جمعیت در خوزستان اختصاص یافت

مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از رشد ۱۸۸ درصدی تخصیص زمین در قالب طرح جوانی جمعیت خبر داد و گفت: تعداد قطعات واگذار شده در استان به ۹ هزار و ۵۰۰ قطعه رسیده و با الحاق اراضی جدید، ظرفیت واگذاری افزایش خواهد یافت.

نشست خبری
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،روح‌اله عمادی روز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه، چالش اصلی پیش روی این استان را کمبود اعتبارات و شرایط خاص آب‌وهوایی دانست که بر روند اجرا و نگهداری راه‌ها تاثیرگذار است و اظهار کرد: با احصای وضعیت ترافیک، تصادفات و تلفات جاده‌ای، طرح‌های اولویت‌دار در چهار جهت جغرافیایی استان تعریف شده‌اند.

عمادی با اشاره به اجرای ۹۲۰ کیلومتر طرح راه در سطح استان، از برنامه‌ریزی برای تکمیل پنج کیلومتر از محور پرترافیک شوشتر-دزفول تا شب عید خبر داد.

وی محور اهواز - ایذه - لردگان را یکی از مهم‌ترین طرح‌های پدافندی و شریانی شمال استان برشمرد که نقش بسزایی در دسترسی به مرکز کشور دارد و تصریح کرد: با تخصیص ۲.۵ همت در سال گذشته و پایداری اعتبارات امسال، این طرح از وضعیت مطلوبی برخوردار است.

عمادی با اشاره به پیشرفت فیزیکی محور استراتژیک اهواز - خرمشهر به‌عنوان یک مسیر اربعینی و راهیان نور گفت: از مجموع ۸۰ کیلومتر این طرح، ۳۰ کیلومتر پیمانکار خود را شناخته، ۲۴ کیلومتر پایانی در مرحله مناقصه است و سه تا چهار کیلومتر آن فعال است. امیدواریم این محور تا پایان کار دولت چهاردهم به بهره‌برداری برسد.

مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان به وضعیت محور رامهرمز - بهبهان (خروجی استان) اشاره کرد و گفت: امیدواریم ۳۰ کیلومتر باقیمانده از این مسیر که سال‌ها راکد مانده بود، با تغییر وضعیت چشمگیر در سال ۱۴۰۵ تکمیل و تحویل شود.

وی از افتتاح قریب‌الوقوع ۲۰ کیلومتر از محور ۳۳ کیلومتری ماهشهر - رامشیر (کانون حمل بار) خبر داد و افزود: ۱۳ کیلومتر باقیمانده نیز که در مردادماه امسال پیمانکار آن انتخاب شد، از سرعت خوبی برخوردار است و پنج کیلومتر آن آماده آسفالت است.

عمادی مهم‌ترین طرح در دست اقدام در حوزه راه‌ها را محور شوشتر - دزفول عنوان کرد و گفت: از مجموع ۹۰ کیلومتر این محور پرتلفات، ۲۸ کیلومتر باقیمانده طی یک سال گذشته پیمانکار خود را شناخته و فعال شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان با اشاره به مطالبه عمومی برای احداث آزادراه اهواز - اندیمشک به‌عنوان راهکار قطعی کاهش تصادفات در این محور، از پیگیری برای جذب سرمایه‌گذار از مجموعه پتروشیمی و نفت خبر داد.

وی در ادامه با اشاره به فرسودگی زودهنگام روسازی راه‌ها به دلیل تردد بالای ناوگان باری، بر ضرورت توسعه حمل‌ونقل ریلی تاکید کرد و گفت: طرح ریلی اهواز به اصفهان به‌عنوان یکی از طرح‌های محرک توسعه، به سازمان برنامه و بودجه پیشنهاد شده است.

عمادی با بیان اینکه خوزستان دومین استان دارای مسکن مهر نیمه‌کاره پس از تهران است، از تخصیص و نصب ۳۶۰ دستگاه آسانسور با اعتبار ۲ هزار میلیارد ریال در این طرح‌ها خبر داد.

وی درباره نهضت ملی مسکن نیز گفت: در حال حاضر ۲۷ هزار واحد در سرفصل‌های مختلف در سطح استان در دست ساخت است.

مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان با اشاره به تغییر رویکرد دولت چهاردهم به سمت ساخت‌وسازهای خرد و واگذاری زمین به متقاضیان گفت: این مدل ساخت از بروز پدیده دلالی و نارضایتی جلوگیری می‌کند.

 

رشد ۱۸۸ درصدی تخصیص زمین برای جوانی جمعیت

عمادی از ثبت‌نام ۸۰ هزار نفر در استان برای طرح جوانی جمعیت خبر داد و گفت: تا قبل از دولت چهاردهم تنها سه هزار و ۳۰۰ قطعه زمین تخصیص یافته بود که این رقم اکنون با رشد ۱۸۸ درصدی به ۹ هزار و ۵۰۰ قطعه رسیده است. همچنین با الحاق ۲۰۰ هکتار زمین در منطقه کارون، چهار تا پنج هزار واحد دیگر به این سبد اضافه خواهد شد.

مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان، مشکل اصلی در تامین زمین برای این طرح‌ها را وجود عرصه‌های وسیع کشاورزی مرغوب در شهرهایی مانند باغملک، شوش و دزفول دانست که امکان تغییر کاربری آن‌ها وجود ندارد.

وی از حل مشکل مالکیت ۱۰ هزار خانوار در قالب بهسازی بافت‌های فرسوده و محلات هدف در شهرهای آبادان، خرمشهر، سوسنگرد، شوشتر و بهبهان خبر داد.

عمادی خاطرنشان کرد: در بندر امام خمینی نیز مشکل ۳۲۰ خانوار ساکن در کوی مطهری پس از ۵۰ سال با دستور وزیر راه حل و اسناد مالکیت آن‌ها صادر شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه