رئیس اداره دامپزشکی رامهرمز؛

واکسیناسیون ضربتی ۸۵۰۰ رأس دام سنگین علیه بیماری لمپی‌اسکین در رامهرمز انجام شد

طرح واکسیناسیون ضربتی و گسترده دام‌های سنگین (گاو و گوساله) علیه بیماری ویروسی لمپی‌اسکین در رامهرمز، با پوشش بیش از ۸۵۰۰ رأس دام و با هدف پیشگیری از شیوع بیماری و کاهش خسارات اقتصادی، با موفقیت به پایان رسید.

واکسن گاو
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،بهروز حقیقی رئیس اداره دامپزشکی رامهرمز با اعلام این خبر اظهار داشت: عملیات واکسیناسیون ضربتی دام‌های سنگین در واحدهای دامداری شهرستان رامهرمز، طی سه هفته و با مشارکت بخش‌های دولتی و خصوصی و در راستای اجرای برنامه‌های ابلاغی استانی انجام شد که در نهایت بیش از ۸۵۰۰ رأس گاو و گوساله تحت پوشش قرار گرفتند.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت این اقدام پیشگیرانه گفت: بیماری لمپی‌اسکین یکی از بیماری‌های ویروسی مهم دام‌های سنگین است که با بروز ندول‌ها و ضایعات پوستی در سطح بدن دام شناخته می‌شود و به دلیل خسارات اقتصادی قابل توجه، تهدیدی جدی برای صنعت دامپروری به شمار می‌رود.

حقیقی افزود: انتقال این بیماری عمدتاً از طریق گزش حشرات ناقل صورت می‌گیرد و بر همین اساس، واکسیناسیون به‌موقع مؤثرترین و اصلی‌ترین راهکار پیشگیری از بروز و گسترش بیماری محسوب می‌شود.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان رامهرمز خاطرنشان کرد: اجرای این طرح واکسیناسیون ضربتی، نقش مهمی در افزایش ایمنی گله‌ها، کاهش خطر شیوع لمپی‌اسکین و جلوگیری از بروز خسارات اقتصادی در سطح منطقه ایفا کرده است.

وی در پایان از دامداران خواست با اکیپ‌های واکسیناسیون همکاری لازم را داشته باشند و در صورت مشاهده هرگونه علائم مشکوک، سؤال یا نیاز به راهنمایی در خصوص بیماری لمپی‌اسکین، از طریق سامانه پاسخگویی ۱۵۱۲ با اداره دامپزشکی شهرستان رامهرمز تماس حاصل کنند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه