سرخط خبرها
  • اعتراض کمدین آمریکایی به ویزای یک روزه بازیکنان ایران
  • ادامه برخورد نادرست علیه بیماران در کمپ‌های ترک اعتیاد
  • اصناف: گرانی لحظه‌ای، صنف ها را از قیمت‌گذاری عاجز کرد
  • پیشنهاد افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعتبار کالابرگ برخی دهک‌ها روی میز دولت
  • مراقب کلاهبری بازار داغ شرط بندی جام‌جهانی باشید
  • مفقود شدن بیش از ۲۱ هزار نفر در زلزله‌های ونزوئلا
  • سقوط ۵ درصدی بیت‌کوین در ۳۰ دقیقه
  • ملی‌پوشان والیبال با مچ‌بند مشکی و شعار ای ایران به مصاف آمریکا رفتند
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان؛

فروشندگان متخلف از طرح کالابرگ با تشدید نظارت بر بازار حذف خواهند شد

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان با اشاره به نظارت بر اجرای طرح کالابرگ در استان، گفت: فروشنده‌ای که سه بار از سوی مردم متخلف اعلام شود از طرح کالابرگ حذف خواهد شد.

یارانه کالابرگ الکترونیکی یسنا یارانه یسنا
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،مجتبی ظفری پور با اشاره به اینکه روش دوم کالابرگ به صورت کالایی و با قیمت مشخص، برای نوبت دوم از بهمن‌ماه ۱۴۰۴ آغاز می‌شود، اظهار کرد: بر این اساس، متقاضیان روش دوم کالابرگ باید از یکشنبه ۲۸ دی لغایت جمعه ۱۰ بهمن با شماره‌گیری کد دستوری #۱۴۶۳*۵۰۰* و انتخاب گزینه ۵ (روش دوم کالابرگ)، کد ملی سرپرست خانوار و کد پستی محل سکونت را ارسال کنند تا روش دوم کالابرگ برای آنها برنامه‌ریزی و منظور شود.

وی افزود: روش دوم شامل ۹ قلم کالا با وزن مشخص به ازای هر نفر است. همچنین متقاضیان با پرداخت بین ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزار تومان می‌توانند این بسته را دریافت کنند. این اختلاف قیمت بستگی به نوع برنج و یا مرغ منجمد و یا کشتار روز دارد. قیمت دقیق باید توسط فروشنده به خریدار اطلاع داده شود.

ظفری پور ادامه داد: هر خانوار می‌تواند اقلام نامبرده را یکجا در یک فروشگاه طرف قرارداد یا هر کدام از اقلام را در فروشگاه‌های مختلف و در زمان متفاوت خریداری کند. در این زمینه محدودیتی وجود ندارد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان با تاکید بر اینکه قیمت و مبلغ پرداختی برای دوره سه ماهه بهمن، اسفند و فروردین ثابت خواهد ماند، اظهار کرد: روش دوم کالابرگ با هدف حفظ قدرت خرید مردم به هموطنان اطمینان می‌دهد که این ۹ کالا را با قیمت مشخص و ثابت طی دوره سه ماهه دریافت می‌کنند و برای تولیدکنندگان و فروشندگان نیز تضمین فروش را می‌دهد و بر قیمت بازاری و رقابت، اثر مثبت داشته و از نوسان قیمت جلوگیری می‌کند.

ظفری پور در ادامه با بیان اینکه بیش از ۱۶ هزار و ۴۵۴ فروشگاه عمده، زنجیره‌ای و خرد در سطح استان خوزستان به سامانه طرح کالابرگ الکترونیکی متصل شده و هم‌استانی‌های مشمول این طرح می‌توانند به این فروشگاه‌ها مراجعه کنند، بیان کرد: کل خانوار استان مشمول این طرح تضمین امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم هستند.

وی یادآور شد: در بحث نظارت‌هایی که باید بر بازار باشد، اگر موضوعی وجود داشت مردم می‌توانند به سامانه‌های اتاق اصناف و تعزیرات گزارش دهند. مردم می‌توانند از طریق اپلیکیشن شمیم نیز شکایات خود را ثبت کنند و هر فروشنده‌ای که سه بار از سوی مردم متخلف اعلام شود از طرح کالابرگ حذف خواهد شد و دیگر دسترسی به فروش کالابرگ نخواهد داشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه