English

رئیس پلیس فتا خوزستان؛

برای دریافت کالابرگ روی هیچ لینکی کلیک نکنید

رئیس پلیس فتا خوزستان نسبت به انتشار گسترده پیام‌های حاوی لینک جعلی با عنوان دریافت کالابرگ هشدار داد.

پلیس فتا
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،سرهنگ کارآگاه علی حسینی در شرح خبر بیان داشت: همزمان با واریز کالابرگ ۴ میلیونی از سوی دولت، شاهد افزایش پیام‎های حاوی لینک جعلی از سوی شیادان سایبری با عنوان « دریافت کالا برگ » هستیم. 

وی افزود: مجرمان سایبری با ارسال این لینک‌ها در گروه‌ها و پیام‌رسان‌ها، تلاش می‌کنند کاربران را به کلیک روی لینک‌های آلوده ترغیب کنند. با باز شدن این لینک‌ها، امکان نصب بدافزار روی تلفن همراه، دسترسی غیرمجاز به اطلاعات شخصی و بانکی و در نهایت برداشت غیرقانونی از حساب‌ها فراهم می‌شود.

سرهنگ حسینی تصریح کرد: برای دریافت کالابرگ، نیازی به کلیک روی لینک یا نصب هیچ برنامه‌ای نیست.هیچ‌گونه طرح نقدی یا حمایتی از طریق لینک‌های ارسالی در پیام‌رسان‌ها یا شماره‌های شخصی اعلام و اجرا نمی‌شود. اطلاع‌رسانی‌های رسمی صرفاً از طریق رسانه‌های معتبر و سرشماره‌های رسمی V.Refah انجام می‌گیرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه