سرخط خبرها
  • تردد با اسکیت و اسکوتر در معابر عمومی ممنوع است
  • احتمال اعدام فرد مهاجم در پرواز فلای‌دبی
  • دستگیری متهمان کلاهبرداری ۵۲۸ میلیارد تومانی در بازار طلا
  • وزیر ارتباطات: اینترنت ماهواره‌ای مکمل شبکه‌های زمینی است
  • حذف چک‌های رمزدار از چرخه بانکی/ چک‌های رمزدار قبلی همچنان معتبرند
  • زمان رسیدگی پرونده علیرضا بیرانوند در دادگاه CAS مشخص شد
  • تیم ملی المپیاد نجوم ایران برای سومین سال پیاپی قهرمان جهان شد
  • برگزاری انتخابات شوراها در کل کشور/ زمان دقیق متعاقبا اعلام می‌شود
  • وزیر نفت استعفا داد/ حمید بورد سرپرست شد
  • پرسپولیس تیم «ب» را تشکیل می‌دهد
  • پالایشی‌ها در انتظار تعیین تکلیف نرخ خوراک؛ بازگشایی نمادها مشروط شد
  • پایان فعالیت «خانه‌های قرمز» در محلات تهران
  • صاعقه در ارتفاعات پلدختر ۱۱۶ رأس دام را تلف کرد
  • شهرزاد خشنودزاده پرچمدار ایران در مراسم اختتامیه بازی‌های آسیایی ناگویا
  • قالیباف: هفت شرط ایران محقق نشود، تنگه هرمز باز نخواهد شد
  • کلاهبرداری با ادعای نفوذ در شبکه بانکی؛ کلاهبردار ۱۰ سکه‌ای در فرحزاد دستگیر شد
  • کاظمی: اخبار مربوط به استعفای معلمان کذب است
  • خبر اخراج دیپلمات‌های ایران توسط آمریکا کذب محض است/ نیروهای مسلح آماده‌ دفع هرگونه شرارت هستند
  • سرلشکر عبداللهی: فراجا در جنگ و کودتا جلوی تجزیه ایران را گرفت
  • ۳۸ استاندارد جدید خودرو تا سال ۱۴۱۱ اجباری می‌شود!!

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان؛

اولین کنسروسیوم مهارت اقتصاد دیجیتال و هوش مصنوعی کشور در اهواز تشکیل می شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: برای نخستین‌بار در کشور، با امضای تفاهم‌نامه‌ای پنج‌جانبه، نخستین کنسرسیوم مهارت حوزه اقتصاد دیجیتال و هوش مصنوعی کشور با محوریت استان و مرکزیت اهواز تشکیل خواهد شد.

هوش مصنوعی
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،جواد کاظم‌نسب الباجی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه تشکیل نخستین کنسرسیوم مهارت اقتصاد دیجیتال و هوش مصنوعی کشور در خوزستان بیان کرد: این تفاهم‌نامه بین معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان، اداره‌کل آموزش فنی‌وحرفه‌ای، پارک علم و فناوری، اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای خوزستان منعقد شد.

وی با بیان اینکه این کنسرسیوم با هدف تربیت نیروی انسانی متخصص، توسعه فناوری‌های راهبردی و ایجاد اشتغال پایدار فناورانه است، گفت: بر اساس این تفاهم‌نامه، توسعه زیرساخت‌ها و هم‌افزایی میان دستگاه‌ها، توسعه فناوری‌های راهبردی و ارتقای تاب‌آوری دیجیتال، تربیت نیروی انسانی و مهارت‌آموزی فناورمحور، ایجاد اشتغال پایدار و کارآفرینی فناورانه، توسعه بازار و ارتباط مؤثر با صنعت، صادرات خدمات فاوا و همچنین گسترش همکاری‌های ملی و بین‌المللی از جمله اهداف اصلی کنسرسیوم است.

کاظم‌نسب الباجی با اشاره به پیش‌بینی ایجاد ۵۰۰ هزار فرصت شغلی در حوزه اقتصاد دیجیتال در برنامه هفتم توسعه کشور ادامه داد: شکل‌گیری این کنسرسیوم برای نخستین‌بار در کشور و در استان، گامی مهم در جهت بهره‌گیری از ظرفیت‌های خوزستان در حوزه اقتصاد دیجیتال و هوش مصنوعی است که می‌تواند نقش مؤثری در تأمین نیروی انسانی متخصص مورد نیاز این بخش ایفا کند.

وی افزود: این کنسرسیوم با مشارکت بخش دولتی و خصوصی و با محوریت مهارت‌آموزی می‌تواند به الگویی موفق تبدیل شود و در سایر استان‌های کشور نیز مورد استفاده قرار گیرد.

این کنسرسیوم با مشارکت استانداری، پارک علم و فناوری، سازمان نظام صنفی رایانه‌ای و اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان تشکیل شده و برای نخستین‌بار در کشور، به‌صورت هدفمند به آموزش مهارتی در حوزه اقتصاد دیجیتال و هوش مصنوعی می‌پردازد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه