سرخط خبرها
  • هشدار تداوم گرمای غیرمعمول در کشور
  • آغاز فعالیت ۱۰۱ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری در پایتخت
  • آغاز ثبت‌نام سفر اربعین در سامانه سماح از ۹ تیرماه
  • جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
  • هیچ مجوزی برای کشت خشخاش صادر نشده است
  • مترو و اتوبوس در پایتخت تا ۱۹ تیر رایگان شد
  • تعطیلی میادین میوه و تره‌بار تهران در روز تاسوعا و عاشورا
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی ۳ نمره منفی دارد
  • فرودگاه عسلویه از شنبه ششم تیرماه جاری بازگشایی می‌شود
  • فریدزاده: «سفیر» باعث آشتی دادن قشر مذهبی با سینما شد
  • ادعای اکسیوس: محدودیت سفر تیم ملی ایران به آمریکا کاهش یافت
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند

رئیس انجمن تیراندازی هیئت ورزشی کارگری خوزستان؛

مسابقات قهرمانی تیراندازی کارگری آقایان خوزستان برگزار شد

رئیس انجمن تیراندازی هیئت ورزشی کارگری خوزستان گفت: به مناسبت ولادت حضرت علی (ع) مسابقات قهرمانی تیراندازی کارگری آقایان خوزستان در دو ماده تفنگ و تپانچه برگزار شد.

تیراندازی
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،فرشید چال اشتری با بیان اینکه این دوره از مسابقات نسبت به دوره‌های قبل از سطح بالاتری برخوردار بود گفت : مسابقات با حضور تیم‌هایی همچون شرکت برق منطقه‌ای خوزستان، شرکت ملی حفاری، فولاد خوزستان، فولاد اکسین، منابع طبیعی امیدیه، اداره بندر و دریانوردی خرمشهر، نفت امیدیه، نفت و گاز اروندان، باشگاه هدف، سد دز، پالایشگاه گاز هویزه، باشگاه مرصاد، پتروشیمی مارون، توزیع برق دزفول از شهر‌های اهواز، امیدیه، دزفول، ماهشهر، آغاجاری، خرمشهر و اندیمشک برگزار شد.

احسان غریب رضا دبیر انجمن تیراندازی کارگری استان خوزستان گفت: در رشته تفنگ آقایان در بخش انفرادی، به ترتیب علی مهدی پور، حسین سرافراز و سید اصغر موسوی نسب مقام اول تا سوم را از آن خود کرده و در بخش تیمی تیم‌های نفت امیدیه، منابع طبیعی امیدیه و شرکت برق منطقه‌ای خوزستان مقام‌های اول تا سوم را کسب کردند.

وی افزود: همچنین در رشته تپانچه در بخش انفرادی صادق بوعذار، محمد رضوی و رضا امیری مقام‌های اول تا سوم را به خود اختصاص دادند و در بخش تیمی نیز تیم‌های نفت و گاز اروندان، اداره بندر و دریانوردی خرمشهر و فولاد اکسین به ترتیب اول تا سوم شدند.

این دوره از مسابقات با همکاری آقای سید ناصر حسینی رئیس هیات تیراندازی اهواز و هیات داوری متشکل از خانم معصومه ابوالحسنی، آقای امیری، خانم عطایی، خانم دشت بزرگ برگزار شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه