رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های دام خوزستان؛

بیش از ۴۶ هزار مورد پایش و مراقبت بیماری‌های دامی در خوزستان انجام شد

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های دام استان از اجرای بیش از ۴۶ هزار مورد پایش و مراقبت بیماری‌های واگیر دامی و بیماری های مشترک بین انسان و دام در جمعیت دامی استان با هدف پیشگیری از بروز بیماری‌ها و تقویت امنیت غذایی خبر داد.

واکسن دام
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،محمد آنتیک‌ چی رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های دام استان گفت: در راستای کنترل، پیشگیری و رصد مستمر بیماری‌های واگیر دامی، برنامه‌های پایش و مراقبت فعال به‌صورت هدفمند و منظم در سطح واحدهای دامداری، روستاها و مناطق عشایری استان در حال اجراست.

وی افزود: در همین چارچوب، طی مدت اجرای این برنامه‌ها، بیش از ۴۶ هزار مورد پایش، مراقبت و بازدید بهداشتی از جمعیت دامی استان انجام شده که این اقدامات شامل بازدیدهای میدانی، بررسی وضعیت بهداشتی واحدهای دامی، نمونه‌برداری و بیماری یابی رصد مستمر بیماری‌های واگیر دامی بوده است.

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های دام استان با تأکید بر نقش پیشگیرانه این اقدامات گفت: پایش فعال و مراقبت مستمر، مؤثرترین راهکار برای شناسایی به‌موقع کانون‌های بیماری و جلوگیری از شیوع بیماری‌های واگیر دامی است و اجرای دقیق این برنامه‌ها، نقش مهمی در کاهش خسارات اقتصادی و حفظ سرمایه‌های دامی دارد.

آنتیک‌چی خاطرنشان کرد: اقدامات بهداشتی دامپزشکی، علاوه بر صیانت از تولید و حمایت از دامداران، نقش مستقیمی در تأمین امنیت غذایی، حفظ سلامت عمومی جامعه و پیشگیری از انتقال بیماری‌های مشترک بین انسان و دام ایفا می‌کند.

وی در پایان تأکید کرد: استمرار برنامه‌های پایش و مراقبت بیماری‌های دامی و همکاری بهره‌برداران در رعایت ضوابط بهداشتی و قرنطینه‌ای، از الزامات اساسی برای حفظ سلامت دام‌ها و پایداری تولید در سطح استان به‌شمار می‌رود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه