مدیر کل هواشناسی خوزستان؛

وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان انتظار می رود

مدیر کل هواشناسی خوزستان گفت: تا اواخر هفته جاری وقوع مه یا مه رقیق، غبار صبحگاهی و کاهش دما در استان پیش بینی می‌شود.

کاهش دما
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، محمد سبزه زاری با بیان اینکه بررسی نقشه‌های پیش یابی هواشناسی تا اواخر هفته جاری جوی نسبتا پایدار را نشان می‌دهد، اظهار داشت: در این ایام پدیده غالب مه یا مه رقیق  و یا غبار صبحگاهی  در برخی مناطق استان است.

وی افزود: همچنین از فردا تا روز پنجشنبه وزش باد در نوار ساحلی و قسمت‌های جنوبی و مرکزی استان متوسط پیش بینی می‌شود و شمال خلیج فارس  نیز در این ایام نسبتا مواج است.

سبزه زاری تصریح کرد: تا فردا روند افزایش دما و سپس از روز سه شنبه تا روز جمعه شاهد کاهش دما در استان خواهیم بود.

مدیر کل هواشناسی خوزستان می‌گوید: در شبانه روز گذشته بهبهان با دمای ۳۰.۸ و ایذه با دمای ۷.۶ درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان گزارش شده‌اند و اهواز به بیشینه دمای ۲۴.۸  و کمینه دمای ۱۴.۸ درجه سانتیگراد رسیده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه