English

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خوزستان؛

سردار رشید مبدع شهرهای موشکی و پهپادی بود

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خوزستان گفت: سردار غلامعلی رشید مبدع و طراح شهرهای موشکی و پهپادی و عامل تعیین کننده بازدارندگی نظامی کشور بود.

شهید رشید
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، سردار سرتیپ دوم پاسدار میراحمدرضا حاجتی روز یکشنبه در یادواره شهدای دانش آموز دزفول که در حسینیه ثارالله این شهر برگزار شد، بیان کرد: سردار سپهبد شهید غلامعلی رشید نابغه و اعجوبه نظامی بود که تمام عمر خود را صرف ارتقای قدرت دفاعی و نظامی کشور کرد.

وی دزفول را شهر سرداران نام آور و شجاع دانست و افزود: سردار رشید از فرزندان دلیر و افتخارآفرین دزفول بود که از ابتدای انقلاب و دوران دفاع مقدس تا زمان شهادت در میدان رزم حضور فعال و موثری داشت.

جنگ ۱۲ روزه بسیار پیچیده و ترکیبی بود

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خوزستان، جنگ ۱۲ روزه تحمیلی را نبردی بسیار پیچیده و ترکیبی دانست و گفت: تمام قدرت‌های اتمی و مادی دنیا در ۲۳ خرداد امسال جنگ همه جانبه ای را علیه ایران اسلامی آغاز کردند که این تهاجم ددمنشانه با تدابیر فرماندهی کل قوا، امدادهای الهی و جان برکفی نیروهای مسلح به شکست دشمن ختم شد.

وی افزود: ضربات موشکی و پهپادی ایران اسلامی بر پیکره رژیم جنایتکار و کودک کش صهیونیستی به قدری سنگین بود که دشمن صهیونیستی از روز هشتم خواستار آتش بس شد.

سردار حاجتی با بیان اینکه دشمن صهیونیستی تصور می‌کرد در چند روز می‌تواند کار نظام اسلامی را به پایان برساند، اظهارکرد: هدف دشمن صهیونیستی تجزیه ایران اسلامی و از بین بردن نظام اسلامی بود.

سردار رشید مبدع شهرهای موشکی و پهپادی بود

توصیه به نوجوانان برای انس با قرآن و مسجد

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خوزستان، دفاع مقدس هشت ساله را نبرد ایران اسلامی با تمام جبهه کفر توصیف کرد و گفت: تمام دنیای کفر و قدرت‌های مادی و نظامی جهان در جنگ هشت ساله برای نابودی انقلاب اسلامی و به زانو درآوردن ایران، پشتیبان عراق بودند که این نقشه شوم با شجاعت نوجوانان و جوانان ایران اسلامی ناکام ماند.

وی، شهیدان بهنام محمدی و حسین فهمیده را الگوی نوجوانان ایران دانست و افزود: رزمندگان و فرماندهان کشور با مجاهدت، ایثار و از خودگذشتگی در جنگ تحمیلی هشت ساله مقابل همه جبهه کفر ایستادند و معادلات جنگ را تغییر دادند.

سردار حاجتی، با توصیه به نوجوانان برای انس با قرآن و مسجد بیان کرد: اردوی راهیان نور فرصتی برای آشنایی دانش آموزان با واقعیت‌ها و معارف جنگ تحمیلی است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه