سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان؛

جایزه ادبی قیصر امین‌پور و جشنواره ادبی «مکتب جنوب» راه اندازی می‌شوند

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان از راه اندازی جایزه ادبی قیصر امین‌پور و جشنواره ادبی «مکتب جنوب» خبر داد.

قیصر امین پور
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،در آیینی با عنوان «حافظ خلوت‌نشین» که به مناسبت بزرگداشت شاعر نامدار ایرانی، حافظ شیرازی، در اهواز و به همت معاونت فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان برگزار شد، حسین براتی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، سخنرانی رسمی خود را ایراد کرد.

حسین براتی در آیین «حافظ خلوت‌نشین» که به مناسبت بزرگداشت شاعر نامدار ایرانی، حافظ شیرازی، در اهواز و به همت معاونت فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان برگزار شد با تأکید بر جایگاه والای حافظ در ادبیات ایران اسلامی، این برنامه را طلیعه‌ای برای احیای جریان‌های ادبی در استان دانست و گفت: امشب را به نام نامی حافظ رقم زدیم تا پس از فاصله‌ای که میان جامعه و رخدادهای ادبی افتاده بود، بار دیگر استقلال فرهنگی را محک بزنیم و مسیر تازه‌ای را آغاز کنیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با اشاره به حضور مدیران، استادان، پیشکسوتان و علاقه‌مندان به ادبیات در این مراسم، به برنامه‌های آتی معاونت فرهنگی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان از جمله برگزاری جایزه ادبی قیصر در سطح ملی اشاره کرد و گفت: «جایگاه قیصر امین‌پور فراتر از مرزهای استانی است و باید در سطح فرهنگی کشور بدرخشد.

وی همچنین از طراحی جشنواره ادبی «مکتب جنوب» خبر داد و عنوان کرد: جشنواره‌ای که با تکیه بر ظرفیت‌های ادبی خوزستان و انتظار اهالی فرهنگ، قرار است به یکی از رویدادهای شاخص کشور بدل شود.

در بخش پایانی سخنان خود، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با اشاره به خاطره‌ای از مقام معظم رهبری در دفاع از میراث فرهنگی و ادبی ایران، بر اهمیت پاسداشت مفاخر و شاعران ایرانی تأکید کرد و از راه‌اندازی انجمن شعر اهواز در دو بخش فارسی و عربی به عنوان گامی دیگر در مسیر اعتلای فرهنگ استان یاد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه