رئیس اداره دامپزشکی شهرستان اهواز؛
تکنسین دامپزشکی اهواز بر اثر حمله سگهای نگهبان حین واکسیناسیون دامها مصدوم شد
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان اهواز از مصدومیت یکی از تکنسینهای این اداره در جریان عملیات واکسیناسیون تب برفکی دامهای سنگین خبر داد.

،سید مرتضی قریشی رئیس اداره دامپزشکی اهواز اظهار داشت: در حین اجرای عملیات واکسیناسیون تب برفکی در روستای حریه، یکی از تکنسینهای دامپزشکی این اداره بهطور ناگهانی مورد حمله دو قلاده سگ نگهبان قرار گرفت که حتی صاحبان حیوانات نیز قادر به کنترل آنها نبودند.
در این حادثه، تکنسین یادشده از ناحیه ساق پا دچار گازگرفتگی شد.
قریشی افزود: بلافاصله پس از وقوع حادثه، اقدامات درمانی لازم برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای خطرناک از جمله هاری و کزاز انجام و فرد مصدوم به مراکز درمانی منتقل شد.
وی با اشاره به شرایط سخت و پرمخاطره فعالیتهای دامپزشکی خاطرنشان کرد: پرسنل دامپزشکی در خط مقدم حفظ سلامت دامها و تأمین امنیت غذایی کشور قرار دارند و در این مسیر با خطرات متعددی از جمله حملات حیوانات، بیماریهای مشترک انسان و دام، شرایط دشوار محیطی و کمبود زیرساختهای ایمنی روبهرو هستند.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان اهواز در پایان ضمن قدردانی از تلاشهای بیوقفه کارکنان دامپزشکی، خواستار توجه جدی مسئولان به تصویب قانون سختی کار برای کارکنان دامپزشکی شد و تأکید کرد: حمایت قانونی و اجرایی از دامپزشکان و تکنسینهای دامپزشکی، اقدامی مؤثر در صیانت از سلامت عمومی جامعه و پایداری صنعت دامپروری کشور است.
ارسال نظر