English

مدیرعامل شرکت نفت و گاز کارون؛

خبر های خوشی از شرکت نفت کارون اعلام شد

مدیرعامل شرکت نفت و گاز کارون از تحقق اهداف تولیدی در این شرکت خبر داد و گفت: افزایش تولید حاصل اقدام‌های ترمیمی و تعمیری در نیمه نخست سال ۱۴۰۴ معادل روزانه ۱۲۷ هزار بشکه بوده که ۱۱۸ هزار بشکه آن مربوط به اقدام‌های ترمیمی بوده است.

تولید نفت
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، حسن شهرویی در نشست پیش‌بینی پنج‌ساله بهره‌دهی چاه‌های نفت و بررسی وضع تولید و توزیع نفت و گاز در این شرکت بیان کرد: نصب و راه‌اندازی تلمبه‌های چندفازی با ظرفیت ۱۶۵۰۰ بشکه در روز، تعویض شیرآلات معیوب تاج چاه بدون حضور دکل با مجموع دبی ۸۵۰۰ بشکه در روز و اجرای ۸۹ مورد عملیات تعمیر با دستگاه لوله‌مغزی سیار از مهم‌ترین دستاورد‌های فنی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز کارون در این دوره است.

وی با اشاره به اینکه ۴۲ فقره اصلاحیه فرآورشی همسو با نگهداشت و افزایش تولید، بهبود کیفیت نفت و کاهش گازسوزی در تأسیسات نفت و گاز انجام شد، تصریح کرد: تعمیرات مخزن ائتلاف کننده ثقلی اهواز آسماری، نمک‌زدایی منصوری، واحد‌های تقویت فشار گاز آسماری اهواز ۳ و ۴، بنگستان اهواز و منصوری، بخش مشترک NGL ۸۰۰ و ردیف B پالایشگاه شیرین‌سازی از جمله اقدام‌های شاخص در این حوزه بوده است.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز کارون با بیان اجرای ۱۳ پروژه سرمایه‌ای با برآورد بیش از ۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در شرکت نفت و گاز کارون بیان کرد: پروژه‌های دیگری نیز در مراحل تصویب و پیگیری قرار دارند. همچنین ۴۹ پروژه توسعه‌ای و بهسازی در حوزه‌های مرتبط با تولید، محیط زیست و محصورسازی اراضی نفتی نیز تکمیل و به بهره‌برداری رسیده‌اند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه