English

رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان؛

برداشت ۲۳ هزار تن انار از باغات خوزستان آغاز شد

رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به آغاز برداشت انار از باغات استان گفت: خوزستان با دارا بودن بیش از ۲ هزار هکتار باغ انار در سطح ۱۳ شهرستان، امسال برآورد می‌شود حدود ۲۳ هزار تن انار تولید و روانه بازار خواهد کرد.

برداشت انار
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، جواد سلطانی کاظمی اظهار کرد: شهرستان باغملک با ۶۰۰ هکتار بیشترین سطح باغات را به خود اختصاص داده و پس از آن شهرستان‌های دزپارت، ایذه، اندیمشک و اندیکا در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

وی افزود: برداشت انار خوزستان از دهه دوم شهریورماه آغاز می‌شود و تا دهه اول آذرماه ادامه خواهد داشت.

به گفته وی برآورد می‌شود در سال جاری ۲۳ هزار تن انار از انارستان‌های استان برداشت و روانه بازارهای محلی، استانی و کشوری شود و بخشی از این محصول به صنایع فرآوری محلی اختصاص خواهد یافت.

سلطانی کاظمی در ادامه با اشاره به چالش‌های موجود در تولید انار استان گفت: فرسودگی و قدمت برخی باغات، غیراقتصادی بودن برخی ارقام و محدودیت منابع آبی از جمله مشکلات پیش‌روی تولیدکنندگان انار در خوزستان به شمار می‌رود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان خاطرنشان کرد: این سازمان در راستای حمایت از بهره‌برداران اقدامات موثری در زمینه نوسازی و بهسازی باغات، تأمین نهاده‌های مورد نیاز و ترویج شیوه‌های نوین آبیاری انجام داده است.

وی تاکید کرد: توسعه سیستم‌های آبیاری مدرن و استفاده از سایبان در باغات از جمله طرح‌هایی است که به ارتقای بهره‌وری آب و بهبود کمی و کیفی محصول کمک خواهد کرد

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه