English

افزایش ذرات آلاینده در هوای هفت شهر خوزستان/ اهواز بسیار ناسالم

بر اساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، هوای شهر اهواز در وضعیت بنفش، ماهشهر و هندیجان در وضعیت قرمز و شهر‌های آغاجری، امیدیه، اندیمشک و بهبهان در وضعیت نارنجی آلودگی هوا قرار دارند.

افزایش ذرات آلاینده در هوای هفت شهر خوزستان/ اهواز بسیار ناسالم
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، بر اساس اعلام مرکز پایش کیفی هوای کشور، شاخص کیفی هوا امروز _پنجشنبه بیست‌وسوم مرداد_ منتهی به ساعت ۱۲:۰۰ شاخص آلودگی هوا در شهر اهواز ۲۶۲ میکروگرم بر متر مکعب است که نشان دهنده وضعیت بنفش و بسیار ناسالم هوا است علاوه بر آن این شاخص در شهر‌های ماهشهر ۱۵۳ و هندیجان ۱۸۰ میکروگرم بر مترمکعب در وضعیت قرمز و ناسالم برای عموم است.

علاوه‌بر آن شاخص کیفیت هوا در شهر‌های آغاجری ۱۳۷، امیدیه ۱۲۴، اندیمشک ۱۰۸. بهبهان ۱۳۵، میکروگرم بر مترمکعب در وضعیت نارنجی که بر اساس آن افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان باید فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.

شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود، بر اساس این تقسیم‌بندی از صفر تا ۵۰ هوا پاک، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه