سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

دبیر اتاق اصناف کشاورزی دزفول؛

قطعی برق منجر به کاهش شدید جوجه‌ریزی مرغداری‌های دزفول شده است

دبیر اتاق اصناف کشاورزی دزفول ضمن گلایه‌مندی از قطع برق واحدهای مرغداری این شهرستان گفت: قطع برق منجر به کاهش شدید جوجه‌ریزی و افزایش تلفات در واحدهای مرغداری این شهرستان شده است.

مرغداری های غیر مجاز
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، ناصر نظرزاده بیان کرد: هر ساله تا ۲۰ مرداد حدود ۸۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در دزفول انجام می‌شد ولی امسال با وجود قطعی برق ۱.۵ تا ۲ ساعت در روز مشکلات زیادی برای واحدهای مرغداری ایجاد شده است.

وی افزود: قطع برق باعث شده واحدهای مرغداری نتوانند برای جوجه ریزی برنامه ریزی داشته باشند و تا این زمان حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده است.

دبیر اتاق اصناف کشاورزی شهرستان دزفول با بیان اینکه احتمال کمبود مرغ برای شهریورماه به علت کاهش جوجه ریزی وجود دارد، گفت: علاوه بر قطعی برق، گرانی خوراک جوجه نیز مشکلات زیادی برای مرغداران ایجاد کرده است.

وی بر ضرورت حل مشکلات مرغداران تاکید کرد و افزود: هنگام قطع برق، مرغداران مجبور به استفاده از موتوربرق هستند تا با تلفات مواجه نشوند ولی سوخت آنها نیز تامین نمی‌شود و هیچ برنامه‌ای برای تامین گازوییل موردنیاز وجود ندارد همین امر باعث شده به علت قطع برق، شاهد تلفات جوجه در این واحدها باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه